League of Legends

Nincs PBE-d? Van megoldás – Itt a rúna szimulátor!


Az új információ hullám talán legjobb "aprósága" a lehetőség, hogy már most felkészülhetünk az új rendszerre!

Mérföldkőhöz értünk, a Riot egy rakás videót és információt leplezett le hivatalosan a legújabb “Runes Reforged” rendszerről. Mindezek tömve voltak újdonságokkal, vagy a már korábban is felfedett rúnákról volt lehetőségünk még többet megtudni.

A hivatalos LoL oldal kapott egy új szekciót, ami az előszezonban érkező változásokról szól, minden részletes információ megtalálható ott, s ha lehet hinni a Riotnak, az összes rúna részletes bemutatása is felkerül majd.

Építsd meg már most a saját rúna oldalad!

Az feltuningolt oldal talán leghasznosabb szekciója a rúna szimulátor! Tartalmazza az összes rúnát, amit majd a PBE megjelenés tartalmazni fog, így akinek nincs a tesztszerverre felhasználója, az sem kell, hogy kimaradjon a buliból, bőven gyakorolhat az új rendszerrel.

A szimulátort itt érhetitek el, előbb ki kell választani a használni kívánt rúna ágat, feltölteni az elsődlegesen választott ág lehetőségeivel egészen a Keystone képességig. A második számú rúna ágból mindezek után pedig 2 további rúnát adhatunk hozzá az első csokorhoz. Mindkét ág megdobja majd az alap adatainkat bónuszokkal, ezekre is érdemes odafigyelni!

A rúna szimulátor egy kiváló lehetőség arra, hogy ne érkezzen váratlanul az előszezon és már az első napon domináljunk, míg mások csak próbálkoznak!

Ti milyen rúna oldalakat dobtatok össze?

Nyitókép: eune.leagueoflegends.com

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva