League of Legends

VÉGRE! – Visszatérhet a Mana potion a játékba!


Egy új Keystone lehetővé teszi, hogy több arany csapja a markunkat, valamint már rég elfeledett tárgyakkal is megszórhat minket.

A tegnap esti órákban élő közvetítésben jelentették be hivatalosan az új rúna rendszert. Volt szó a rúnák helyzetéről általánosan, akik követték az eseményt láthattak egy bemutató mérkőzést is, valamint további részletek is kiderültek a már korábban bemutatott rúnákról vagy Keystone-okról. A hivatalos League of Legends oldal is frissült, felkerült minden információ ami elhangzott a közvetítés során, ráadásul egészen áttekinthető lett.

Bemutatták az összes Keystone-t, kivéve egy darabot, az Inspiration ágról. Írásban nincs nyoma, viszont a fejlesztők szóban megpróbálták körülírni a hiányzó láncszemet. Ez a rúna ág előszeretettel feszegeti a játék határait, már-már csalásnak minősíthető húzásokkal fogja erősíteni a használóit. (Legalábbis a veteránoknak a Summoner Spell váltás mérkőzés közben eléggé érdekesen hat!)

A név még változhat, de a Riot a streamben “Looter”-nek nevezte a hiányzó Keystone-t. Riot Wrekz a következőket osztotta meg a nézőkkel az utolsó Keystone-al kapcsolatban:

“Ha használtál egy képességet, éppúgy mint a Sheen esetében, a következő támadásod bónusz aranyat ad, valamint lehetőség lesz arra is, hogy ennek a támadásnak a következtében egy tárgyat happoljunk magunknak.”

Ez nem azt jelenti, hogy meglopjuk az ellenfelünk, ez azt jelenti, hogy ha van hely a felszereléseink között, a rúna a bónusz arany mellé, varázsolhat nekünk egy valami új tárgyat. Az említett lehetőségek között megjelentek a felhasználható tárgyak, Wardok, életerő löttyök, valamint olyan tárgyak, amik ebbe a kategóriába voltak sorolhatók korábban, ám már nem a játék részei. Ilyen például a mana töltő ital és az Oracle Elixir. Utóbbi éppen úgy működik, mint a piros trinket, csak éppen aktív tárgy formájában érkezik.

A Looter természetesen nem lesz képes a harmadik percben Zhonya-t varázsolni a midesek tárgyai közé, ám azt megtudtuk, minél előrébb halad a játék, annál jobb tárgyakat varázsolhatunk magunknak. A lehetőségek listája még várat magára, ám már első hallásra is bőven elnyerte a tetszésünk a rúna. Nem minden helyzetben lesz mérvadó, de ez a kisebb RNG effekt megdobhatja majd a játékélményt.

Vészesen közeleg a PBE megjelenés, további részleteket a tesztszerverről fogunk tudni szerezni.

Ti használnátok egy ilyen szerencsét is igénylő rúnát?

Nyitókép: eune.leagueoflegends.com

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva