Counter Strike

Újdonság az MM meccsekre: mi lenne ha döntetlennél szavazás indulna a folytatásról?


15:15-el ott hagyni ez izgalmas meccset kb senkinek sem jó: aki felzárkózott úgy érzi hogy nyerhetett is volna, aki leadta az előnyt az visszavágna!

Az igazi veteránok még emlékezhetnek rá, régen volt lehetőség újra játszani az MM meccset, ha döntetlennel ért véget! 2014 őszén aztán mintha sose lett volna ott, simán kivették a fejlesztők ezt a lehetőséget!

Szó se róla, szinte sosem éltek ezzel a lehetőséggel a csapatok, hiszen újabb 30 kört ugyanazon a mapon senki nem akart újra lenyomni!

A FACEIT és az ESEA megjelenésével viszont hozzászoktunk a versenyeken is mindig izgalmas hosszabbításhoz. Egyedül MM-en nincs meg ez a lehetőség. És az benne a legjobb, hogy nem is kellene automatikusra állítani!

Forrás: Imgur

Egy sima szavazás, mint a közösségi szervereken a következő mapról szóló döntés. Mindenki bejelölhetné, akar-e hosszabbítást a meccsen. 3-3 kör mindkét oldalon, 10 0000 dolláros kezdőpénzzel, ahogy a versenyeken is. Nem lenne elég a többség akarata, mert simán lehet, hogy valakinek mennie kell és siet.

Ha mind a 10 játékos úgy szavazna, szeretné folytatni a meccset, akkor viszont miért veszik el tőlük a lehetőséget.

Hiszen 15:15-nél mindenkiben hiányérzet marad. Aki felzárkózik mondjuk 15:10-ről az szeretné be is fejezni, amit elkezdett és nyerni! Aki leadta az előnyét és 15:10-ről magára engedte az ellenfelet pedig úgy érzi, mintha veszített volna, és leginkább ott azonnal visszavágna. Miért ne legyen lehetősége is rá?

A 15:15-ös eredményt lássuk be, mindenki időpazarlásként éli meg a végén! Ti örülnétek a hosszabbításos MM meccseknek?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva