League of Legends

Hivatalos: Folyamatosan a szexen jár az új Evelynn esze!


Az újragondolt hős rendesen fel fogja fűteni a hangulatot a Summoner's Riften.

Hónapok óta vezető téma Evelynn reworkje, viszont a hype-vonat múlthéten indult utolsó útjára, amikor megjelent az első előzetes a hőshöz több hónapnyi hallgatás után. Ez a hallgatás viszont olyan jól sikerült, hogy előzetes előzetest követett, s most már, néhány nappal az első konkrét jelek után, már láthatjuk a karakter összes hőskinézetét, a játékmenet bemutatóját, splash art-ját… Kijelenthetjük, hogy szinte teljes egészében megismertük az új VGU formát lényegében néhány nap leforgása alatt. Ilyen gyors lefolyású bejelentésre nem nagyon volt még példa a VGU frissítések esetében.

Persze nem csak a újdonság vezérelte a nagyközönséget, szemmel láthatóan és statisztikailag is több férfi játssza a League of Legends-et, mint nő, Evelynn pedig éppen az erősebbik nemnek kedvez. Hogy mivel? Nos igen, a kinézetével!

Pillanatok alatt elindultak a meme-ek az interneten Evelynn túlfűtött kinézetéről, ám úgy tűnik ez be volt tervezve a Riot részéről. Szépen lassan felkerültek Eve hangjai a leghíresebb videómegosztóra és a játékosok szeme határozottan elkerekedett, amikor kiderült, Evelynn legfőbb témája a szex!

Példa még ilyesmire sosem volt, ráadásul elég pajzán szövegekkel dobták meg a láthatatlan gyilkológépet. Ugyan mindig is lehetett tudni, hogy testi élvezetek fontosak a karakternek, tekintve, hogy egy szukkubuszról, más nevén kéjdémonról beszélünk, de ennyire nyíltan még sosem célzott a Riot a dologra.

Már a magyar hangokból is erősen érezhető a szexualitás, viszont nem az általános mondandójától fogtunk padlót. Evelynnek is lesznek speciális interakciói éppúgy, mint a legtöbb hősnek a LoL világában, s a karakter reakciói bizonyos helyzetekre már-már túlontúl pajzának. Nem szeretnénk állást foglalni, hogy ez jót tesz-e összességében a játéknak, egy biztos, a kanos tinédzserektől felfelé biztosan nagy sikere lesz az új voiceovernek.

A legjobb angol exkluzív szövegek:

  1. Amikor láthatatlanná válik: “It’s better in the dark.” – “Jobb a sötétben.”
  2. Killek után: “Wanna do it again?” – “Szeretnéd még egyszer?”
  3. Respawn után: “So, they like it rough?” – “Szóval ők keményen szeretik?”
  4. Ha Lee Sinnel gyúnyolódik: “Blindfolds, huh? Whatever does it for ya.” – “Bekötött szemmel, mi? Ahogy akarod.”
  5. Cloth Armor vásárlásakor: “Why not give them something to take off?” – “Miért is ne adnánk rájuk valamit, amit levehetnek?”
  6. Amikor Nocturne-al gúnyolódik: “Why don’t we leave the lights on for this?” – “Miért ne hagynánk égve a fényeket ehhez?”
  7. Ha bannolják: “Once again, a woman is left unsatisfied.” – “És újra kielégítetlenül hagytak egy nőt.”
  8. Void Staff vásárlásakor: “It’s so… big.” – “Ez olyan…nagy.”
  9. Void Staff vásárlásakor: “Imagine what we could do with this.” – “Képzeld el miket csinálhatnánk ezzel!”
  10. Void Staff vásárlásakor: “Think of all the… places… this could go.” – “Gondolj bele milyen helyekre tudna ez menni!”
  11. Kill után: “Mmm… I hate it when they don’t last.” – “Áh, utálom ha nem húzzák sokáig.”
  12. Baron támadása közben: “Finally! A man who can satisfy me.” – “Végre! Egy férfi aki kielégít.”
  13. Sárkány támadása közben: “Don’t worry, honey, I’m open to all types.” – “Ne félj édes, nyitott vagyok minden típusra!”
  14. Amikor Ahrival gúnyolódik: “Skank.” – “Ribanc.”
  15. Amikor Mundoval gúnyolódik: “So, you’re a masochist? Whatcha doing later?” – “Szóval egy mazochista vagy? Mit csinálsz később?”
  16. Kill után: “Was it as good for you as it was for me?” – “Volt olyan jó neked is, mint amennyire nekem az volt?”

Természetesen bőven lehetne mit kiemelni a karakter érdekes mondatai közül, de szerintünk ez a pár példa bőven elég lesz ahhoz, hogy lássuk, Evelynn esetében most nem szórakozott a Riot. Két dolog biztos, a hentai fétises szukkubusz odavan a csápokért, valamint mostantól kétszer is gondoljuk meg, hogy megvesszük-e a Void Staffot a mage hősünkre, ki tudja hol volt már az a tárgy előtte…

A VGU most került fel a PBE szerverre, így először a 7.20-as frissítéssel lehet várni, az pedig néhány hét múlva érkezhet körülbelül.

Mit gondoltok az Eve rework-ről?

Nyitókép: eune.leagueoflegends.com

Forrás

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva