League of Legends

Figyelem, újra megnyílik a PBE regisztráció!


A League of Legends tesztszerverére nagyon limitált számban lehet regisztrálni. A Riot most esélyt ad azoknak, akik eddig nem voltak szerencsések.

Már elég hosszú ideje nem lehetett regisztrálni a LoL tesztszerverére, s mivel eddig még soha nem látott mennyiségű újítást fognak kitolni a PBE-re, a Riot a hétfői közvetítése során bejelentette, hamarosan lehetőséget ad újból regisztrálni a szerverre.

Ugyan a stream, amit Phreak, Meddler és Wrekz vezetett, elsődlegesen az új rúna rendszerről szólt, sikerült a PBE regisztrációban érdekelt játékosokat is megajándékozni egy kisebb örömmel, ráadásul még az időpontot is belőtték, “valamikor októberben” lesz majd lehetőség regisztrálni.

Ennél pontosabb információt sajnos nem közöltek, de ha megnézzük, hogy lassan szeptembernek vége, s a streamben elhangzott, hogy novemberben szeretnék kitolni az előszezon újításait, azért nagyjából megtippelhetjük, hogy október első felében lesz a regisztrációra esély, hogy mindenki, akit érdekelnek az új rúnák a gyakorlatban, bőven kapjon időt a tesztelésre.

 

(Forrás: na.leagueoflegends.com)

Biztosan az új rúnák és összegészében az átdolgozott rendszer lesz az, ami elsődlegesen csábítani fogja a játékosokat, viszont a későbbiekben is jól jöhet még egy ilyen lehetőség, tekintve, hogy minden újítás ezen a szerveren fog megjelenni elsőként. Ha valaki nem biztos abban, hogy megvásárolja-e az élő szerveren az egyik kiszemelt hőskinézetet, kiváló lehetőség lehet tesztelésre a PBE például.

Az új rúna rendszert szeptember 26-tól már próbálgathatják a PBE felhasználó tulajdonosai, ha közéjük szeretnél tartozni, akkor októberben nyitott szemmel kövesd az eseményeket, semmiképpen ne maradj le a lehetőségről! Igyekszünk mi is tájékoztatni az olvasóinkat, abban a pillanatban, amint ennél is pontosabb információval tudunk szolgálni a regisztráció megnyitásáról!

(Forrás: na.leagueoflegends.com)

Az előszezont november 8-ra datálja a Riot, így az új rendszer és a rúnák akkor válnak mindenki számára elérhetővé. Ha nem érdekel PBE szerver, vagy nem sikerült regisztrálni, akkor kövesd a Riot hivatalos bejelentéseit, vagy olvasd az oldalunk további híreit a játék kapcsán, nehogy lemaradj bármi fontosról az off-szezon előtt.

Mit szóltok a Riot bejelentéséhez? Van igény PBE regisztrációra?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva