League of Legends

Bréking: Végre jön a hivatalos 1v1 és 2v2 mód!


Már évek óta ezért könyörögnek a játékosok a nagyobb fórumokon, ugyan kissé másképp, de végre beadja a derekát a Riot!

Ha követed a profi érát, tudhatod, hogy az All-Star rendezvények egyik legszórakoztatóbb elemei az egy az egy, vagy a kettő a kettő elleni küzdelmek. Az első ilyen játékmódot 2013-ban mutatta be a Riot Games, az éppen aktuális All-Star gálán. Saját pályát is kapott a show-elem, várták is a játékosok mint a messiást, végül az élő szerverekre már nem jutott el a map. Most úgy néz ki, ha nem is a Magma Chamber pályát, de az 1v1 és 2v2 módot megkapjuk! Mindezt az esti órákban jelentette be a Riot.

Ugyan még ez sem teljesen az a forma, amire a legtöbben várnak, viszont első lépésnek kiváló! Még évekkel korábban, amikor bejelentették a lehetőséget, arról volt szó, hogy saját rangsorolt ligát kapnak ezek a módok. Ezt még most sem kapjuk meg, de a Custom Game szekció alatt bárkivel megküzdhetünk a hivatalos egy az egy elleni szabályokkal. Hogy mik is azok? Akkor nyersz, ha:

  • Megölöd ellenfeled
  • Előbb éred el a 100 farmot
  • Ledöntöd az első tornyot

Meg van az a pillanat, amikor a túlfűtött külföldi srác agyon gyepálja a klaviatúrát chatben, inzultál téged és a családod, majd meg van róla győződve, hogy sokkal jobban teljesít nálad 1v1-ben? A játékmód megjelenése után egész simán lerendezhetitek majd mindezt! Arról nem is beszélve, hogy nagyobb rendezvényeken is használható formula lesz, koordináltan lehet majd versenyeket szervezni.

A módozat a “Showdown” nevet kapta, s már a Magma Chamber elgáncsolása után bejelentették, hogy 2014-től a Howling Abyss mapon folytatódik az e-pénisz méregetésnek lehetősége. Gondolom nem árulunk el nagy titkot, mindez nem érkezett el. Egyszer volt lehetőségünk a téli nagy esemény a Snowdown Showdown keretei között játszani, majd eltűnt a süllyesztőben a mód. Egészen 2017 harmadik harmadáig kellett várni, hogy végre hivatalos közleményben olvashassuk: ” A mód érkezik”!

Mivel a Riot Gamesről beszélünk, még pontos megjelenési dátumot nem kaptunk, valószínűleg 2018 lesz csak a megjelenésének kezdő dátuma, hiszen bőven van munka még az új és az előszezonnal, biztosan azok fognak prioritást élvezni a fejlesztőknél.

Ti örülnétek egy ilyen lehetőségnek a kliensen belül?

Nyitókép: eune.leagueoflegends.com

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva