Counter Strike

Új UPDATE: mostantól egy indítóparanccsal bárki le és felcsatlakozhat a kínai változatra


Azt eddig is tudtuk, hogy a Valve a tenyerén hordozza a kínai játékosokat, de most már oda is eljutottunk, hogy külön frissítést kapnak!

Nekünk csak “T” alakú célkereszt jutott, a kínaiaknak normális update … A legutóbbi frissítés szinte egy az egyben a kínai játékosok javát szolgálja. Nekünk EU játékosoknak alig észrevehető, aprócska dolgok érkeztek csak. A Valve innentől kizárt, hogy lemossa magáról a “Kína Fanboy” jelzőt egy ideig. Hiszen kb most intézték el nekik, hogyan csalhatnak különösebb szankció nélkül.

Érdemes egyébként megnézni, hogy mennyi jó ötletet valósítanak meg a legújabb CS:GO országban, a mostani változásoktól rengeteg új játékost remélnek:

  • A kínai játékosok már az előtt feltehetik gépükre és kipróbálhatják a CS:GO-t, mielőtt megszereznék a multiplayer változatot. Ne feledjük, személyivel ingyenes lesz! De előtte ha akarják kipróbálják, BOT-oznak, nézegetik, szóval ez egy ingyenes termékbemutató.
  • Amennyiben megveszik a többjátékos módot is, alapesetben a kínai játékosok mindegyiknél a Perfect World változat indul majd el. Amennyiben a Valve változatával szeretnének játszani, úgy egyszerűen be kell írniuk az indítóparancsok közé, hogy “worldwide”. Ez az újítás azért érdekes, mert a csalások elleni határozott fellépést, a személyi igazolványok tiltását a Perfect World tűzte a zászlajára. Tehát a “worldwide” módban játszó kínaiak úgy csalhatnak majd, mint bármelyik player, ha elkapja a VAC, csak vesz egy új CD kulcsot.
  • Lehetőség van azonban másoknak is csatlakozni a csalás mentesnek ígérkező Perfect World szerverekre is, a Kínán kívüli felhasználóknak. Ebben az esetben a “perfectworld” indítóparancsot kell használniuk.

Innentől tehát már egyértelmű, hogy játszhatunk majd kínai playerekkel akár a normál Valve rendszerben, ha úgy indítják a játékot. De mi is benézhetünk a Perfect World világába egyetlen parancsnak hála.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva