Counter Strike

Neymar Major csapatot vehet magának! Sőt, akár be is ülhet játszani ötödiknek


Érdekes pletyka kapott szárnyra a Redditen, de amint rákaptak az emberek, egyből törölték is. Tényleg ennyire beletenyereltek volna valamibe?

A sztori a következő! Adott egy srác, aki a Furia e-Sports tulajdonosa, nemrég szállt be az esport bizniszbe és rengeteg kapcsolata van a profi sportolók világából. Főleg focisták. Köztük Neymar!

Az elmélet szerint a Furia simán kivásárolhatná a Teles ikreket, kNg-t és FNX-et az Immortals-tól a szerződésben meghatározott áron.

Hogy ez miért lenne jó Neymarnak?

Mert lenne egy saját csapata kedvenc játékában, amiről gólörömét vette, amit szabadidejében űz. Az ő mércéjével aprópénzért. Ráadásul egyből Major csapat!

Hiszen ne felejtsük, hogy Hen1, Lucas1 és kNg bárhova megy, az Immortals Major pozíciója megy velük. Szóval instant Major csapat lenne a Furia-ból!

És Neymar ha már annyira szeret játszani, akár be is ülhet ötödiknek, és megkapja a neki járó Major matricát a CS:GO-n belül!

És hogy mi a bizonyíték minderre? Egyelőre annyi, hogy Neymar barátja, a Furia elnöke és Lucas1 lőttek egy közös képet, amit egyből töröltek Redditről! Jogos a kérdés,  vajon miről volt szó a találkozón? Azt hogy mit pletykálnak, azt most olvastátok, hogy mi az igazság, nemsokára kiderül!

Forrás: Instagram

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva