Counter Strike

Lássuk kik forgatnak a legtöbbet a sztárcsapatok közül?


4 év alatt akár 50 játékost is felemészthet egy szervezet a beugrókkal együtt.

2012 augusztus 21.-én indult az egész! Ekkor jelent meg a CS:GO hivatalos verziója, amire szinte egyből lecsapott pár nagyobb szervezet. A NiP az elsők között csinált rá profi csapatot, már augusztus 10.-én kész volt az ötös!

Forrás: HLTV

Aztán szép lassan jöttek a többiek is: 2012 végén, 2013 elején elején már a többi nagy szervezet is bedobta magát. Az elmúlt 5 évben persze ezek a felállások szinte mindannyian átestek némi változáson. Van ahol kisebb mértékben, de akad ahol csak úgy falják a playereket.

Kigyűjtöttük az arányaiban legtöbbet, illetve legkevesebbet cserélő csapatokat. Lássuk kik a forgatás európai királyai!

A gyűjtésben figyelembe vettünk minden játékost, aki megfordult a szervezetnél. A beugróktól a lecserélt tagokon át az összeset, aki képviselte hivatalos meccsen az adott csapatot!

A legtöbbet forgatók

Mousesports

A mousesports elsők között hozta létre CS:GO csapatát, akkor még egy brit lineuppal rohamoztak. Aztán jött a német dominancia, végül az európai mix jelene. A beugró playereket és állandó tagokat számolva 5 év alatt 48 játékos húzta fel a mouz mezt!

A legmeglepőbb nevek: apEX, Maikelele, cadiaN

dignitas

Hasonló a helyzet itt is, brit csapattal indítottak 2013 tavaszán. Csak ezután jött az északi vonal, majd az EU mix ötlete. 4 és fél év alatt összesen 49 játékos fordult itt meg hosszabb-rövidebb ideig.

A legmeglepőbb nevek: HenryG, steel, pashaBiceps

SK

Ők mág nagyobb mértékben űzték az ipart, volt hogy egész lineupokat forgattak ki. A történet 4 éve kezdődött, 2013 őszén alakult az első ötös. Északi vonal volt az eredeti terv, aztán a latinosabb brazil ötösre váltottak. Ilyen körülmények után a 38 itt megfordult játékos nem is olyan sok.

A legmeglepőbb nevek: NiKo, twist, gla1ve

A legkevesebbet cserélők

Astralis

2016 januárjában alkották a saját tulajdonú csapatot, így ők döntöttek a cserékről is. Ennek megfelelően nem volt nagy a mozgás, összesen 2 beugró és 2 ex-játékos az eredmény. 22 hónap alatt tehát eddig 9 játékost tudnak felmutatni, mégis nyertek egy Major!

BIG

2017 elején alkották az NRG-ből kiforgatott srácok az új német ötöst, azóta megjárták a Major és legendákká is váltak. Mindezt úgy, hogy soha egyetlen meccsre se cseréltek embert, még magánéleti okok miatti beugrások sem voltak. Csak ők így öten, minden meccsen. Azt hiszem megérdemelt a Major Top8, de lehet lesz ez még jobb is!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva