Counter Strike

Végre megvan az Immortals új lineupja


Az Immortals bemutatta az új, 5. játékosát, ezzel ismét teljessé vált a csapat.

Az Immortals leleplezte Caio “zqkS” Fonsecát, aki mostantól a lineupjukat fogja erősíteni. Ezzel végre kiegészült a csapatuk, ugyanis amióta HEN1 és LUCAS1 is követte KnGv-t, azóta mindössze steel és boltz maradt a csapatba.

zqkS | Forrás: HLTV

Az Immortals vezetősége pedig úgy döntött, hogy feltörekvő játékosokkal tölti fel a megüresedett helyeket, így jött a képbe Caio “zqkS” Fonseca, aki nemrég tért vissza Brazíliába, mivel korábban a kanadai Ghost csapatában játszott. Múlt héten pedig még a Merciless csapatát erősítette az ESL Brazil Premier League #4-ben, ahol a csapattal a döntőig jutottak.

destiny | Forrás: HLTV

Lucas “destiny” Bullót pedig még múlt héten próbaidőre szerződtették, ám úgy tűnik bevált és most végleges szerződést kap, nem úgy, mint  Bruno “shz” Martinelli, aki 2 meccs után inkább visszament a Tempo Stormhoz.

RIPMORTALS: HEN1 és LUCAS1 is le akar lépni a csapatból – gamer.hu

A testvérpár megkérte a vezetőséget, hogy hadd távozzanak, a ESPN Brasil értesülése szerint. Az ikrek a kispadra kérték magukat és tegnap már vissza is utaztak Brazíliába, kevesebb mint 24 órával azután, hogy VitoGiuseppét kitették a csapatból.

João “horvy” Horvath pedig már egy ideje szerződött az Immortals-szal, ám a nyár óta még csak a napokban fogja megkapni az érvényes útlevelét, de valószínűleg ma már megérkezik és együtt készülhet a csapattal a saját gaming házukban.

Az Immortals jelenlegi felállása pedig a következő:

Brazil Ricardo “boltz” Prass
Brazil Lucas “steel” Lopes
Brazil Lucas “destiny” Bullo
Brazil João “horvy” Horvath
Brazil Caio “zqkS” Fonseca

Brazil Rafael “zakk” Fernandes (edző)

Forrás

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva