Counter Strike

Újabb fordulat: brutális kivásárlási ára lesz az Immortals játékosainak


A csapat tulajdonosa előre tisztázta: mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki ki akarja vásárolni a brazil srácokat.

Noah Whinston hadat üzent az őt cserben hagyó játékosoknak, egyértelművé tette hogy nem adja könnyen magát! Horror pénzt fog kérni a lelépésükért cserébe, számoljuk is ki gyorsan, mennyit!

A CS:GO játékosok fizetése örök téma a közösségen belül. Legutóbb tavaly év végén szivárgott ki néhány adat, mennyit is keresnek havonta a profik. És ez csak a havi fix, ezek mellé jönnek még a díjazásból, matricából és szponzori pénzekből származó összegek!

Forrás: HLTV

A forrás a VP, az Astralis és az SK fizetéseket vette akkor biztosra, de láthatjuk, a többi csapat sem panaszkodhat. A VP fizetése azóta tudjuk, hogy 25 000-re nőtt, ami 40%-os emelést jelent.

Ha meg kellene tippelnünk az Immortals játékosok fizetését, mosta valahol 9 000 dollár környékére tennénk havonta. 6-7 000 dollárt biztos kerestek tavaly is a középmezőnyben, a kiszivárgott táblázatban az egy átlag pénz. Azóta az piaci trendeknek megfelelő emeléssel 9 000 körül járhatnak.

Éves szinten tehát kb 100 000 dollárról beszélünk, aminek tízszeresét kéri minden játékos kivásárlásáért az Immortals!

Vagyis 1 millió dollár fejenként!

Az alapot Scream adja, akit szintén az éves fizetésének tízszereséért vásárolt ki a Titan. Azóta NiKo és GuardiaN ugyanekkora összegért távozott a FaZe-hez, szóval nem irreális a dolog.

Főleg úgy, hogy Major döntős játékosokról beszélünk, akiket ha egyszerr igazol le valaki, megkapja az Immortals összes világranglista pontját, és az ingyen Major beülőt is.

Neymar Major csapatot vehet magának! Sőt, akár be is ülhet játszani ötödiknek

Neymarról egy ideje már pletykálják, hogy gondolkozik a kivásárláson, de még az ő fizetését ismerve sem kis összegről beszélünk. A brazil sztár a világ jelenlegi legjobban kereső focistája. A három játékos kivásárlása 4 havi bérébe kerülne!

Az ár adott, versenyfutás tehát indul! Lássuk, ki fogja ezt kifizetni?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva