League of Legends

Riot: “El lehet felejteni a Hybrid-Evelynnt!”

Cloud - Igrici Áron - 7 éve Címkék: Evelynn, VGU,

Már régóta távol van a metától a láthatatlan dzsungeles, viszont sokszínűsége miatt néha-néha előkerült. A VGU után erre kevésbé lesz lehetőség.

A League of Legends közösség összességében szeret újdonságokkal próbálkozni. Az ilyen nekifutások végeredménye egy-két pozíció váltás, vagy éppen pozíció bővülés. Evelynn már régóta nem volt meta, de akik sokat játszották tudták, nem a legjobb hős, ám kiválóan lehet az adott játékszituációhoz építeni. Képes volt orgyilkosként ledarálni az ellenfelet a semmiből, vagy off-tankként beugrani a buli közepébe és felfogni a sebzést. A VGU után úgy tűnik, Eve elveszti ezt a sokszínűségét, s kizárólag orgyilkosként fog funkcionálni.

Az Evelynn mainek a hírek hallatán kissé elszörnyedtek, tekintve, hogy sokaknak éppen az volt az imponáló a szukkubuszban, hogy sokféle helyzetben tudták alkalmazni. Riot Reav3 ezért úgy döntött, tiszta vizet önt a pohárba, s az Eve mainek reddit oldalán megosztott egy pár infót a VGU-ról, valamint kifejtette, miért döntöttek úgy, hogy határozottan orgyilkos legyen a karakter.

“Már a munkálatok elején körvonalazódott a végeredmény, egy tankos hős nem illett volna a karakter háttér történetébe, így megegyeztünk, hogy egy orgyilkost készítünk, figyelmen kívül hagyva a korábbi lehetőségeket.”

Reav3 elmondta, hogy mindebben az évek során felgyülemlett tapasztalat is segített, korábban nagyon nehéz volt egyensúlyt teremteni az orgyilkos karakterek és a többi hős között, mostanra viszont elérték azt a szintet, hogy tiszta elképzelésük van arról, hogyan is kell működnie a játékon belül az ilyen karaktereknek, valamint úgy megtervezni őket, hogy lehessen rájuk válaszolni egy-egy counterrel.

Tehát azokat, akik abban bíztak, hogy az új formát is hibrid üzemmódba pakolják, sajnos el kell, hogy keserítsük, erre  VGU után nem nagyon lesz lehetőség. Persze az új rúnarendszer adta variációs lehetőségek esetlegesen kielégítő eredménnyel szolgálhatnak majd nekik.

Evelynn hibrid formájának eltörlését Akalival magyarázta a fejlesztő. A sokrétű scalinget nagyon nehéz kiegyensúlyozni, ez is az oka annak, hogy nem lehet a régi Evelynnt határozottan orgyilkossá módosítani, vagy éppen ezért számít Akali egy felső középosztályú harcos toposnak, mint mides orgyilkosnak.

Hivatalos: Folyamatosan a szexen jár az új Evelynn esze!

A Rioter zárásképpen elmondta, a Riot Games törődik az Evelynn mainekkel, ám legalább annyira törődik a hős jövőjével is, az pedig jelenleg fényesebbnek tűnik orgyilkosként.

Ti mit gondoltok a Riot döntéséről?

Nyitókép: youtube.com

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva