League of Legends

Gáz van a csapat összeállítással, újból robbant a spagetti-kód


Volt már ilyesmire példa korábban, s úgy tűnik a jövőben is számíthatunk még rá.

Veled is megtörtént az utóbbi néhány napban, hogy összevissza sorolgatta a játékosokat a mérkőzéseidbe, s úgy érezted egy-két játékos közel sem tartozik a te szintedre? Nos, ami alapvetően csak a te fejedben létezik, most a Riot hibája miatt a valóság.

A fejlesztők szerették volna, hogy a kisebb szintű játékosok gyorsabban meccsbe kerülhessenek, ezért alakítgattak egy kicsit a játékra várók besorolásán. Mindez végül is sikerült, viszont nem éppen olyan formában, ahogyan azt eredetileg tervezték. Sikerült 15-20-as felhasználói szintű játékosokat összedobálni Platinum és Diamond játékosokkal, ami összességében senkinek sem használt. A Dia szintű agyvérzést kapott a kezdő próbálkozásai miatt, miközben a kezdő teljesen kiégett a játékból, mivel pofozógépnek használták a “veteránok”. A várakozás rövid volt, legalább annyira mint a játékuk ideje.

“Látjuk a problémát s dolgozunk rajta! Össze fogunk ülni a fejlesztőkkel, hogy újragondoljuk a helyzetet, alapvetően segíteni szerettünk volna a kisebb szintű felhasználóknak, gyorsabb várakozási időt terveztünk kínálni nekik. Lehet egy kicsit túl is lőttük a dolgot, ráncfelvarrás fog érkezni!”

A matchmaking alakítások folyamatosan folynak, Riot SapMagic továbbá hozzátette, nem szeretnének lemondani a játékélmény fejlesztéséről, amint találnak egy élhető megoldást, azonnal hozzá is dobják a klienshez hotfix formájában. Ugyan mi, a szerkesztőségben egy kissé tanácstalanok vagyunk, ugyanis a level 30 alatti várakozási idők egyáltalán nem vészesek, ha megnézzük mire képes a játék Diamond tetejétől…Biztosan megérte a Riotnak bolygatni a rendszert, most javíthatják az egészet.

A Rioter továbbá hozzátette, a jelenlegi próbálkozásokból sokat fognak tanulni, amit majd alkalmazni tudnak az új rendszer esetében is, habár némely ponton “lesznek még fáradalmak és fájó pontok”. Az előszezontól kezdve megszűnik a szinthatár és a végtelenségig lehet majd fejleszteni a felhasználónkat. Gondoljunk csak bele milyen kaotikus lesz az elején az egész szisztéma, ha már a 30-as keretek között is nehezen boldogul a csapat.

Izgalmas lesz a 289-es szintű top main, és a fillelt 32-es szintű felső ösvényes viadala. Mondjuk nem, igazából nem lesz az…!

Ti találkoztatok ezzel a problémával a napokban?

Nyitókép: eune.leagueoflegends.com

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva