Overwatch

Top 500 kontrollerrel? Neki összejött


PC játékosok között, de Xbox kontrollerrel jutott be Tensa a Top 500-ba.

Bár a kompetitív Overwatch “otthona” egyértelműen a PC, rengetegen vannak, akik konzolon játsszák a Blizzard játékát – ott van például Tensa, akit az egyik legjobb játékosnak tartanak számon Xbox One-on.

Xbox verzió ide vagy oda, ez nem jelenti azt, hogy kizárólag konzolon játszik: olyannyira igaz ez, hogy nemrég nekifogott egy kihívásnak PC-n. A challenge lényege az volt, hogy Top 500-ba kellett jutni, méghozzá kontrollerrel, nemrég pedig – több hétig tartó folyamatos Competitive játék után – sikerült is elérnie a kitűzött célt.

Tensa elsősorban support hősökkel játszik (főleg Zenyattával), így talán nem annyira nehezíti a dolgát a kevésbé precíz és gyors célzás, mint mondjuk egy Soldier vagy egy Widowmaker mainnek. Ettől függetlenül az érdemei vitathatatlanok, hiszen nem kérdés, hogy valamennyi hátránya egészen biztosan van azokkal szemben, akik egérrel és billentyűzettel játszanak.

Konzolon már nem egyszer ért el komoly eredményeket Tensa, hiszen Xboxon korábban több szezonban is eljutott egészen a top 2-ig. Most azonban már PC-n is megvillantotta tudását, egyszersmind bizonyítva, hogy az Overwatch-ban az aim csupán egyetlen technika a sok közül, a legmagasabb szintre való jutáshoz más skillekre is szükség van.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva