Counter Strike

DeadFox és a HR két vállra feküdt a nindzsák ellen, de van még remény


Az EPICENTER európai kvaliján egyre fogy a levegő a HellRaisers körül, többet már nem hibázhatnak.

Az EPICENTER magasra tette a lécet, mikor kiírta a zárt EU kvalifikációt. Világelitbe tartozó csapatok, de csak egy továbbjutó hely. De ha nincs több hely a LAN-on, akkor nincs mit tenni, győzzön a legjobb.

A fnatic, mousesports, BIG már egytől egyig kiesett, a legjobb 4-be jutott együttesek pedig egy Double Elimination rájátszást pörgetnek:

A HellRaisers a NiP elleni 2:1-es vereséggel került alsó ágra, így most előbb a Heroic, aztán a NiP vs. FaZe vesztese várhat rájuk. És ha ezt a két akadályt át is viszik, akkor még ott van a döntőben a NiP vs. FaZe győztese.

Vagyis a HR ha tovább akar jutni, szó szerint mind a három csapatot meg kell vernie, szépen sorban egymás után!

Nem egyszerű feladat, és a már említett NiP elleni meccset elnézve nem is biztos, hogy készen áll egy ilyen menetelésre a csapat.

Forrás: HLTV

A döntő mapon úgy kaptak ki 16:4-re, hogy a legelső pisztolykört ők hozták le, ISSAA parádés 1v5-je után. Ha ez nincs, alig került volna HR kör az eredményjelzőre:

Folytatás tehát ma 14 órától a Heroic ellen, a menetelés első lépcsője már egyből szép feladat. De a java majd csak akkor jön, ha ezen túllépnek DeadFox-ék!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva