Counter Strike

“Zero f.ck was given!” – Richard Lewis beállt lekasztolni egy random Silver meccset


Ezek a srácok vélhetően sokáig nem kerülnek még a profi esport közelébe, de mégis tízezrek nézték őket. Ráadásul egy profi kommentátor tolmácsolásában

Nem csak a Global Elite-eké a világ! Ezt most már Richard Lewis is bebizonyította nekünk, aki gondolt egyet és Metuz segítségével nekiállt random Silver MM-et közvetíteni:

Reload peek lenne az új meta?! Kizárt, mégis úgy közvetítette, mintha egy Major döntő lenne. A dolog üzenete alapvetően jó szerintem! Megmutatni a világnak, hogy ez a sport nem csak a szupersztárokból áll, százezrével jön ugyanis az utánpótlás

még akkor is, ha sose lesznek azon a szinten, mint egy coldzera vagy olofmeister.

Mondjuk az ő szintjükre a profik közül is kevesen érnek fel, de a lényeget biztosan értitek!

A közvetítés egyébként számos WTF pillanatot szült, a könnyebbnél is könnyebb, mégis elbukott helyzeteket néha már fájt végignézni. De nem adták fel, becsületesen végignyomták a közvetítést.

Nem voltak lekezelőek, vagy sértőek, egyszerűen jó hangulatot csináltak egy Silver MM köré!

Vicces ötlet, profi kivitelezés, ami kicsit felhívta a figyelmet az alacsonyabb szinten játszó srácokra is, hiszen ők is ugyanúgy a közösség részei! Kedvenc pillanatunk egyébként a 20. körben esett, amikor Richard Lewis kifejtette, szerinte miért nem vesz a meccs eleje óta páncélt LushaM.

A teljes meccset, akit érdekel itt lehet végignézni!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva