Gaming

A Gaming beköltözik a nappalinkba, tematikus kábel tv csatornát indít az IKO


Az általános gaming tartalom mellett az esport is kiemelt szerepet kap majd, főként Activision Blizzard, Electronic Arts és CS:GO fronton.

Az információs szupersztrádán új sáv nyílik a szórakoztató tartalmak előtt, elindul Magyarország, sőt az egész kelet-európai régió első kábel tv csatornája, mely 100%-ban a gamingre koncentrál.

És hogy miért TV?

A nagyképernyős tartalomfogyasztás trendjei még mindig megállíthatatlannak tűnnek. A gyártók egyre nagyobb és nagyobb TV-ket dobnak piacra, az emberek pedig bármennyire is mobilnak vallják magukat, a legtöbben ha ritkán is, de csak leülnek TV-t nézni.

Miért gaming?

Ez már egyszerűbb kérdés, a gaming terület ugyanis hatalmas, tele izgalmas lehetőséggel, így a tartalmak is széles skálán mozognak majd. A legnagyobb versenyek és játékgyártó műhelyek kulisszatitkai és “behind the scene” videói mellett a gamerek számára is elengedhetetlen testedzés, a gameplay és az oktató tartalmak is helyet kapnak majd.

Valamint az esport is, mely a gaming iparág egyik meghatározó eleme, sokak szerint a jövő sportja!

“Még mindig nem értik, de hamarosan fogják!” – ennél jobb szlogent keresve se találnánk egy ilyen úttörő kezdeményezésnek, melyre az IKO vállalkozott.

A tervek szerint partnerektől átvett anyagok, élő adások, saját gyártású műsorok és rendszeres magazinok is képernyőre kerülnek. A tartalmak természetesen online és on demand felületen is elérhetőek lesznek, ezzel támogatva még inkább a gamerek elérését. Sőt az interaktivitás jegyében egy dedikált applikáció is segíteni fogja, hogy a gamerekek még közelebb érezzék magukhoz a műsorokat.

A csatorna várhatóan 2017 decemberében indul.

Nyitókép: mungutv

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva