Gaming

5 zseniális, tv-ben megjelent videójáték reklám! #1. rész


A tv-ben megjelent videójáték trailerekből mazsolázgattunk kicsit.

Végleg búcsút mondhatunk azoknak az időknek, mikor a tv-ben csak mosópor és autóhitel reklámokat láthattunk. Szerencsére a videójáték kiadók is rájöttek, hogy a tv, annak ellenére, hogy nem feltétlenül a legjobb eszköze a célközönség elérésének, egy nagyon fontos szereplője a médiának, ezért szépen lassan elkezdtek beszivárogni a videójáték trailerek a reklám spotokba. Ezek közül a tv-s reklámok közül emeltünk ki most néhányat, jó szórakozást!

The Last of Us – Kibővített tv-s reklám

Az elmúlt évek egyik legnagyobb sikerjátéka. Nagy kár, hogy csak Play Station 3-re jelent meg, így rengetegen kimaradtak belőle (Persze később elkészült a remastered verzió PS4-re). A második rész készül, de még nincs róla információ, hogy mikor érkezik.

Battlefield 3 – “99 problems” című tv-s reklám

Azért az elég szigorú, hogy már 2011-ben ilyen grafikával jelent meg a BF3, nem igaz? Egy szó, DOPE!

The Legend of Zelda: Breath of the Wild – A UK-ben megjelent tv-s reklám

Nem tudok vitatkozni, a Switch egy bitang jó cucc. Otthon játékkonzol, utazáskor kézi konzol, és közben joystick is egyben. Oké, hogy nem hardcore AAA címek jelennek meg rá, de azért elég király ennyire kötetlenül Zeldázni, nem igaz?

GTA: San Andreas – Az USA-ban megjelent tv-s reklám

Igen, ez legit! Amerikában már a San Andreas megjelenésekor is simán mentek videójáték reklámok a tv-ben. Ez azért elég király!

Need for Speed Most Wanted – tv-s reklám

Szebb napokat is élt már meg a Need for Speed széria, azonban ha a játékkal sok is volt a baj, a trailerek és tv reklámok mindig brutálisra sikeredtek. Mint például ez a “Live Action” reklám.

Szavazás

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva