Counter Strike

Tec-250, PAWP és Molot-Off? Megvannak az utlimate CS:GO fegyverek


LICHTENSTEIN videóival több mint valószínű, hogy találkoztatok már. Hozta a formáját ezúttal is, mik ezek a fegyverek?!

Igencsak elborult agy kell egy ilyen videó elkészítéséhez, meg persze sok idő és kreativitás. Nézzük sorra, milyen cuccokat rakott össze emberünk:

Tec-250

Nem a legjobb fegyver, de arra tökéletes, hogyha a csapat eco-zik és neked kicsit több pénzed van, ez az a fegyver, amire szükséged lesz. Miért? Tökéletes rush-olni, hosszabított tárak vannak a fegyvereken, illetve akár egyszerre is tüzelhetsz velük.

Ak-standed Magazine

Ez egy szimpla ak-47-es, DE 90 töltény a tárkapacitás, ami valljuk be, hogy nem kevés. Sőt, a spray is egyszerűbb vele, mivel a tárak súlya lehúzza a fegyvert, így nem lesz akkora a recoil.

PAWP, azaz a “Sátán maga”

Jól látjátok, ez egy p90 és egy awp szerelemgyereke. A fegyver igencsak brutális, ugyanis awp töltényeket lő egy p90 tüzelési sebességével. Hátránya, hogy embertelen visszarúgása miatt hatalmas a recoil, így nagyon ügyesnek kell lenni a sprayhez.

Műalkotás

Szó szerint, nagyon furcsa és szükségtelen, ha rendeltetésszerűen működteted, akkor csak egyszer használható (fejenként).

Molot-Off

Gondolj csak bele, 9 molotov összeducktapezve egy lefűrészeltcsövű végén. Nem rossz ugye? Sajnos ez is csak egyszer használatos, ám a hatás végzetes. Például ha belövöd egy lerakóra, ahol már pittyeg a bomba, esélytelen a defuse. Nincs az a füstgránát, ami kioltja ezt a tüzet.

PP-Bizonet

Sajnos a gép nem mindig a legjobb dolgokat hegeszti össze. Ilyen ez a fegyver is. A tus helyén egy Bajonet található, amely az első elsütés után szalad bele a vállunkba, és úgy járunk, mint a srác sandwichben.

Karamp-7

Ugyanaz a helyzet, mint a PP-Bizone-tel. Használhatatlan, ugyanis a markolat helyén a kés található, fájdalmas fogást biztosítva a felhasználónak.

Baba-Yaga

Az egyik leghalálosabb összeállítás. Gondolj csak bele, három p90+5 tec-9+desert eagle+4 pörgő p250+a serpenyő, ami megvéd a pörgő pisztolyoktól+2 üveg vodka, ami a zamatát adja az egésznek. Hát nem csodálatos? Berusholsz valahova, meghúzod az elsütőbillentyűt és MINDENKI meghal. Néha még a csapattársaid is, ezért használd nagyon óvatosan.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva