Counter Strike

Kész az ex-Immortals új csapata, a kérdés csak hogy kik és milyen név alatt alkotják!


Lucas1 megszellőztette Twitteren, kész az új lineup. Egyelőre azonban csak találgatni tudunk, hogy kivel és hol állt össze a brazil játékos.

Talán a legvalószínűbb forgatókönyv az, hogy a testvérével és kNg-vel együtt marad Lucas1. Így ugyanis az Immortals Majoron szerzett legendás pozíciója náluk maradna, akárhova mennének. De még ez is csak találgatás!

“My team has formed!” – állítja Lucas1, vagyis akárkik álltak össze akárhol, megvan az ötös! De vajon szponzor és szervezet is van?!

A Major pozícióval rendelkező, értékes triót sok mindenkivel, például Neymarral is összeboronálták már, úgyhogy van érdeklődő bőven.

Neymar Major csapatot vehet magának! Sőt, akár be is ülhet játszani ötödiknek

Legutóbb azonban már az Echo Fox is képbe került, hiszen tény, rengeteg pénz áll a csapat rendelkezésére. Konkrétum viszont ezen a fronton sincs, csupán annyi, hogy a csapat bekövette kNg-t Twitteren.

Illetve a “mindig jól értesült” és rengeteget pletykáló mOE is elejtett pár kommentet ezzel kapcsolatban:

A pletyka tehát itt is az Echo Fox Twittere körül forog, mOE azt állítja, nem csak bekövették kNg-t de ajánlatot is tettek neki írásban, egyelőre azonban nincs válasz. Lehet pont azért, amit Lucas1 is írt!

Egy biztos, a Lucas1 fanoknak már nem kell sokáig várni, hogy kedvencüket újra pályán lássák, neki ugyanis már van új ötöse. De hogy kikkel és milyen néven látjuk viszont, továbbra is rejtély.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva