Counter Strike

Megdőlt a havi ban rekord, 400 000 embert kaptak el szeptemberben


Egyre elkeserítőbb a helyzet a csalókkal vívott harcban, ezt már szinte lehetetlen megnyerni. Támadnak CS:GO, Dota2, PUBG és CoD fronton is.

Biztos mindannyian emlékszünk még az augusztusi számokra, akkor még az a kicsivel 350 000 fölötti ban számított soknak. Egészen mostanáig, hiszen kigurultak a szeptemberi számok és padlót fogtunk a mértéküktől.

122 000 VAC ban és 286 000 Game ban, összesen tehát 408 000 Steam profilt tiltottak le 30 nap alatt. Az napi 13 600 ember könyörgöm!

Forrás: steam.db

Látható egyébként, hogy a VAC banok száma ugyan csökkent az elmúlt hónapra nézve, de a Game ban eszméletlenül megnőtt. Augusztusban már a 178 842 kapcsán is rekordról beszéltünk, most azonban még tovább nőtt! Hogy miért, az nem is lehet kérdés. A Steam összes népszerű játékában történt olyan, ami szeptemberben elősegítette az újabb Game ban rekordot.

CS:GO

A Valve bejelentette, hogy a boost csapatokra is lecsapnak, és Overwatch ügy lesz az ilyen meccsekből. Az Őrség ügyekből kiosztott tiltások pedig ugye a Game ban statisztikákat növelik.

A Valve megerősítette: lecsaphat a boost szervezetekre és Őrség ügy lehet belőlük

Dota2

Itt is a boost a ludas, ugyanis a script segítségével csalókat 8 éves bannal fenyegették meg a készítők. Elképzelhető, hogy ki is osztottak párat, amit manuális banként szintén a Game ban kategóriába esnek.

A Valve megunta a low priority Dota2 BOT-okat, 8 éves bannokat osztanak

PUBG

Sajnos igen, csalók már itt is rengetegen vannak. Az itt kiosztott tiltások is Game banként jelennek meg a Steam statisztikákban. Mondjuk a nagy számok törvénye értelmében várható volt, hogy ha 1,5 millió ember játssza egyidejűleg, csalni is fognak…

Már több mint 150000 játékost tiltott ki a PUBG anticheatje!

CoD: WWII

Az új CoD szinte még meg sem jelent, máris elárasztották a csalók. A Steamen belül is megvásárolható játékban VAC-ot és manuális bant is lehet szerezni, kaptak is jópáran! Ezzel is feljebb tornászva a rekordot!

A csalók máris átvették a COD:WWII felett az uralmat

Vajon mi vár ránk az októberi statisztikák alapján?

Valamit tényleg kezdeni kell velük, mert a folyamatos tiltás, aztán visszajönnek, újra tiltás nem működik. Örök körforgás, aminek sosincs vége. Lehet tényleg ez lenne a megoldás?

Mi lenne, ha nem bannolnák a csalókat? Csak külön MM-re lennének száműzve

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva