Counter Strike

Kevesebb FPS és még több csaló? Mire számíthatunk az új Dust2 kapcsán?


Egy újrarajzolt pálya az elején még nagy boldogság, ami aztán bosszankodásba fordul át. Lássuk a legnagyobb veszélyeket az új Dust2 kapcsán.

A CS:GO fejlesztői csapata büszkén posztolta ki, hogy már javában halad az új Dust2 rajzolása és fejlesztése. A jelenleg bétában lévő map terror kezdőjéről egy képet is kaptunk!

Örülünk, ez alap. Hiszen tényleg az egyik legmeghatározóbb pálya kerülhet vissza a játékba. De van 5 komoly veszélye is egy ilyen újravarázsolt pályának:

  • Az új mapok általában tele vannak apró bugokkal, amiket jó pár frissítésbe telik majd eltüntetni. Készüljünk fel hogy a gránát nem megy át valami fölött, beleakadunk a falba, vagy rossz helyről halljuk a hangokat. Sajnos az elején tuti lesznek hasonlók!
  • Az, ütős grafika általában felzabálja az FPS-t, gondoljunk csak arra, mikor kijött az új Nuke! Elnézve az új Dust2 képét, szerencsére itt nem változtattak túl sokat, de vélhetően itt is kevesebb FPS-ünk lesz, mint eddig volt.
  • Fogós kérdés, hogy a pálya melyik részét rajzolják majd át alaposabban. Hiszen egy-egy map update erről is szól, gondoljunk csak Nuke kintire, vagy Inferno banánra. Vajon Dust2-n közép fakapu, B lerakó vagy valami más nyeri meg magának ezt a teljes átalakítást?
  • A versenyekre is hatással lesz, hiszen ha bekerül a mappoolba, valaminek ki is kell mennie onnan! A kérdés csak az, hogy mit vált fel az új Dust2? Sokan az eddig még felújítás nélküli pályák közül választanának, ebből persze nincs túl sok. Mirage és Overpass tűnik ilyen szempontból a legesélyesebbnek.
  • Mindannyian tudjuk, hogy Dust2 a csalók paradicsoma. Ha megint aktív pályák közé kerül, ez csak hatványozódni fog. Visszaszoknak rá és izzítják amijük van, persze skillen kívül.

Így reagáltak a profik az új Dust2 kinézetére, a régi kedvenc visszatérésének hírére

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva