League of Legends

A Rabadon sokszor nem éri meg a pénzét, változhat!


A LoL egyik legerősebb AP tárgya egyre sűrűbben marad ki a Mage karakterek felszereléséből. Erős, viszont mocskosul drága.

A Rabadon’s Deathcap masszív 120 Ability Powerrel látja el használóját, miközben további 35% AP-t kölcsönöz az alap adatokon felül! Így ha az a terv, hogy felhőkarcoló magasságokba tornázzuk az AP-nkat, elengedhetetlen vétel a tárgy. A probléma csak az, hogy a tiszta AP nem sokat ér a játékban, a Magic Penetration és a töltési idő csökkentés éppen olyan fontosak, mint az AP adatok.

“Úgy gondolom neki kell esnünk a jövőben a Deathcapnek. A játék jelenlegi stádiumában sajnos egyre kevésbé éri meg beleépíteni a buildbe. Drága, s sajnos emellett nem rendelkezik semmi fontosabb attribútummal.”

Természetesen, ha változik a Rabadon, akkor húzza magával a többi egy-két dimenziós AP tárgyat is, így lehetséges, hogy a jövőben látni fogunk egy pár változást ilyen téren. Riot Meddler az előbb idézett kommentjéhez hozzátette, az előszezon lesz a döntő az AP tárgyak helyzetét illetően. Meg kell figyelni hogyan teljesít a nagyközönség az új rúnarendszerrel, ha akkor is gyatra számokat hoznak a tiszta AP-t hasznosító tárgyak, a nyolcadik szezonban változás várható majd.

“Előbb szeretnénk rendbe rakni az előszezon hozta újdonságokat, legyenek ezek hibajavítások, vagy egy-két erőegyensúly probléma, majd pedig tervben van visszatérni az AP tárgyak kérdéséhez. Mindezt valószínűleg csak 2018-ban fogjuk tudni megtenni, de biztosan prioritás lesz, miután lecsengett az új szezon hajrája.”

Ha már a tárgyaknál és az elborult egyensúlynál tartunk, ha egy kicsit leemeljük a szemünket a javarészt középső ösvényen rohangáló Mage karakterekről és lepillantunk a térkép aljára, láthatjuk, hogy a lövészek vásárlási szokásai is szűk keretek között mozognak. Szinte csak AD/Crit tárgyakat halmoznak az ADC-k, s véleményünk szerint ez éppen annyira aggasztó, mint a Rabadon eltűnése. Nem csak nekünk tűnt fel mindez, egy ehhez kapcsolódó fórumbejegyzésre a Riot fejlesztőcsapata azt válaszolta, szem előtt tartják az esetet, ám az AP tárgyak variációs lehetőségének hiánya sokkal aggasztóbb jelenleg.

Mivel legkorábban csak a nyolcadik szezon elején várhatunk ebben a témában megoldást, az AP-t halmozó játékosok be kell, hogy érjék a jelenlegi helyzettel, valamint fel kell találniuk magukat az új rúnarendszerrel.

Ti szoktatok Rabadon-t vásárolni, vagy már a ti látókörötökből is kikerült a tárgy?

Nyitókép: ewalabak.deviantart.com

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva