Counter Strike

Újítás: Több pénz a vesztett körök végén = kevesebb ECO kör és jobb meccsek


A pontos célzás és a jó stratégia mellett a pénzügyi helyzet megfelelő kezelése is simán eldöntheti a meccseket. Ráférne már egy kis átalakítás.

Ti is szoktatok gondolkodni rajta, hogyan lehetne izgalmasabbá, jobbá, élvezhetőbbé tenni kedvenc játékotokat? Nos, a CS:GO-val kapcsolatban mi is gyakran agyalunk ilyen ötleteken, legutóbb a csalók felszámolásával kapcsolatban.

Mi lenne, ha nem bannolnák a csalókat? Csak külön MM-re lennének száműzve

Most a Lose Bonus rendszert gondoltuk kicsit újra, hiszen az tisztán látszik, hogy valami nem okés! A mostani állás szerint a vesztett körökért járó összegek az alábbi sorban követik egymást:

Forrás: Imgur

Az első vesztett körért járó összeget akárhonnan is nézzük, bántóan kevés. Ha nulla közelébe vásárolja magát egy csapat, ez csak a pisztoly + nagykevó kombóra elég.

Se gránátra, se értelmes fegyverre nem telik belőle.

1400-ból lehozni a force kört szinte lehetetlen, az a párszáz dollár ami esetleg megmaradt előző körből szintén nem segít sokat.

Viszont az alsó határ feltolásával ez könnyen megváltozhatna! Ha az első lépést kiszednénk, és ehelyett rögtön a mostani második nyitná a sort, sokkal elviselhetőbb lenne a helyzet. A felső határ persze maradna 3400, de nem kellene 5 kör ennek eléréséhez, az új rendszerben 4 kör után a maximum Lose Bonus pörögne.

Az első vesztett kör utáni 1900-ból pedig mind a CT-k, mind a Terrorok az oldaluknak megfelelő felszerelést vásárolhatnának!

  • A CT-k ha rávesznek az UMP + kiskevó kombóra, kijönnek 1850-ből. Az ellenfél AK-ja ellen mindegy, van-e sisak, ha pedig még maradt pénz, az mehet gránátra.
  • A Terrorok maradhatnak a pisztoly + nagykevó kombónál, ez kb 1500 dollárba fáj majd nekik, mellé meg vehetik a lerakó elfoglalásához elengedhetetlen gránátokat.

Vagyis mindkét oldalnak pont annyit segítene ez a kis plusz, hogy ne szenvedős force körök legyenek. Hanem valóban reális eséllyel megvívott körök, amit az első körös Lose Bonus felszerelésével is meg lehet próbálni.

Ha nem jön össze, még mindig választhatnak, hogy 2400-ból megint rávesznek, vagy akkor már beiktatnak egy full ECO-t végre. Ez az újítás csupán azt érné el, hogy még a legkevesebb kapott összeggel is legyen esélye a csapatnak kört nyerni.

És azt se felejtsük el, hogy a bukott pisztolykör után járna 1900, jöhet egy full ECO. Ha bukják kapnak még 2400-at, így már 4300 van a játékosok számláján. Ebből már akár Terror oldalon (3700 az AK + nagykevó), akár CT-ben (3750 az M4 + kiskevó) meg lehet venni a full felszerelést! Vagyis a pisztolykör is kevésbé lenne döntő, ez főleg a Bo1-eknél jönne jól!

Kevesebb full ECO, látványosabb körök, szorosabb meccsek és izgalmasabb nézői élményt hozna a játékba!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva