Gaming

A PUBG az új sikerrecept: brutálisan népszerű lett a Fortnite


Rengetegen fejest ugrottak a játékba, mióta megérkezett a Battle Royale játékmód.

A battle royale, mint műfaj már a PUBG előtt is létezett, úgy tűnik azonban, hogy a PlayerUnknown’s Battlegrounds elhozott egy olyan áttörést, ami teljesen felforgatta a játékipart.

Jól bizonyítja ezt, hogy egyre több fejlesztőcsapat szeretne saját battle royale játékot – olyannyira, hogy van, aki meg is lépte már, hiszen a Fortnite esetében két hete megérkezett az új játékmód, ráadásul teljesen ingyen.

Reszkess PUBG: Ingyenes lett a Fortnite Battle Royale!

Hogy megérte-e? Nem is kicsit, a Fortnite új játékmódja ugyanis óriási siker – a hivatalos Twitter csatornán nagyon komoly számokat posztoltak a minap.

A számok azt jelentik, hogy vasárnap az egyidejű aktív játékosok csúcsa 525 ezer volt, összesen pedig 3.7 millió játékos jelentkezett be a Fortnite-ba a nap folyamán. Összehasonlításképpen: a PUBG több mint 5 hónappal a megjelenése után lépte át a félmilliós rekordot az aktív játékosokat tekintve.

A Fortnite-nak persze megvannak az egyértelmű előnyei a PUBG-hez képest: leginkább az, hogy ingyenes, illetve hogy PS4-re és Xbox One-ra is megjelent. Ez azonban még nem vesz le az érdemeiből – egyértelműen látszik, hogy a battle royale-őrület egy teljesen új divathullámot indíthat el.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva