League of Legends

Újdonság: Itt az idei Harrowing esemény előszele!


Idén se maradunk halloweeni ünnepség nélkül, a Riot most sem hanyagolta el a témát, újból érkeznek új skinek!

Írtunk még az esti órákban egy rövid hírt a Riot közösségi média bejelentéséről, Instagramon fedték fel az első új hőskinézetet. Nagy volt az öröm, ugyanis Viktor a kinézet tulajdonosa, ő pedig már évek óta nem kapott törődést ilyen téren. A hőskinézet a Death Sworn nevet viseli, ez pedig előrejelezte, hogy valami igen sötét dologra kell számítani. Valamint, mivel még ilyen elnevezésű skin eddig nem volt, abban is bízhattunk, hogy érkezik egy-két társ is Viktor mellé…

Bréking: Új Viktor skin a láthatáron!

Néhány órával később be is igazolódott az elképzelés, közép európai idő szerint késő este elkezdtek szivárogni az újabbnál újabb Harrowinges tartalmak. Viktor bejelentése után további mides karakterek jelentek meg az esemény köntösében, Katarina és Zed is számíthat valami új, félelmetes külsőre. Még témába is vág, elvégre orgyilkosok, nézzenek ki durván…!

Death Sworn Katarina

Az ugrálva pusztító Katarina legújabb hőskinézete 1350 RP-ért jelent meg a PBE szerveren, nem is csoda, ugyanis bőven kapott módosításokat a modell! Új haj és recall animáció, teljesen új hang effektek és vizuális effektek, tehát bőven van újdonság Katarina téren, a hős kedvelői biztosan imádni fogják az új formát!

Death Sworn Zed

Zed sem különb Katarinánál, az árnyékok ura is 1350 RP-ért ölthet majd új formát, ráadásul a változtatások nála is ugyan azokat a területeket érintik, mint Kata esetében. Természetesen ez a haj témára nem terjed ki, Zed képességei kaptak újragondolt animációs effekteket.

Death Sworn Viktor

Az új skincsalád harmadik tagja pedig, a már felvezetett Viktor. Nála sem volt túl kreatív a Riot, 1350 RP-t fog kérni a hőskinézetért. Egy biztos, a megjelenése után torony magasan ez a skin lesz a legszebb és legrészletesebb Viktor kinézet, így a karakter kedvelői biztosan nem nyúlnak majd mellé, ha beszerzik!

Ikonok

Nincsen esemény új ikonok nélkül! A felhasználói ikonok szerelmesei sem maradnak újdonságok nélkül, a PBE-re felkerült négy teljesen új anyag, amit a halloweeni fesztivál alatt lehet majd beszerezni, vagy esetleg megszerezni, bizonyos küldetések folyamán!

Az új ikonok és skinek valószínűleg csak az új halloweeni esemény előszelei, ha megnézzük a Viktor skin bejelentő videóját, láthatjuk hogy a Summoner’s Rift is új köntösbe bújt, ez pedig akár jelentheti azt is, hogy kapunk valami új, hátborzongató játékmódot, éppen úgy, mint a Blood Moon esetében! Ha pedig nem, az sem gond, bőven el tudnánk viselni a sötét környezetet a Normál meccseink alatt! Ráadásul biztosan érkeznek új küldetések is. A Harrowing tartalmak a 7.21-es frissítéskörbe tartoznak, így két-három héten belül lehet számítani a megjelenésre!

Nektek tetszenek az új kinézetek?

 

 

Nyitókép: surrenderat20.net

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva