Counter Strike

Major legendás csapatot ritkán aláznak meg 16:0-ra, a NiP most megtetteA HellCase Cup elődöntőjében a nindzsák saját mapjukat húzták be hiba nélkül. Pedig azért Train nem ennyire CT map.

A NiP vs. BIG meccsen esett meg a hibátlan map, a látottak alapján pedig nehéz eldönteni, hogy mi volt az okát.

A NiP táltosodott meg hirtelen ennyire saját választású mapján, vagy a németek voltak formán kívül?

Hiszen aki látta a meccset aláírhatja, nem húzott semmi váratlant a NiP. Egyszerűen csak rommá lőtték a lassan és körülményesen játszó BIG-et minden egyes körben.

Forrás: HLTV

CT-ben kezdett a NiP, és olyan beton védelmet építettek a két lerakó körül, hogy a BIG egyrészt kört nem tudott hozni, másrészt plantig is csak 3-szor jutottak el.

A fordulás után aztán megmutatták, hogyan kell Trainen támadni, a pisztolykört különösebb gondok nélkül lehozták egy f0rest triplának köszönhetően.

A statisztikák szerelemeseinek mondjuk, a BIG az egész meccsen összesen 20 fraget lőtt. Igen, öten együtt. F0rest a meccs végén 20:1-es stattal zárt, tessék összerakni!

Profi mezőnyben lássuk be, nem gyakran látunk ekkora alázást. A 16:0 ezen a szinten már olyan ritkán fordul elő, mint NA csapat a Major legendák között.

Apropó Major, elég nagyot fordult a PGL Major óta a világrend, ha a Minorra sem jutó NiP 16:0-ra vert egy Major legendát …

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 gamer.hu | minden jog fenntartva