Fifa

FIFA 18: Így fogd meg az ÖSSZES tizenegyest!

ujsagiro - 7 éve

A tizenegyesek kivédése különösen nehéz, pláne a FIFA 18-ban, igaz? És ha mindet kivédhetnéd?

Mutatunk egy nevetségesen egyszerű megoldást, amire először azt fogod hinni, hogy nem is működik, pedig ez nem clickbait…

Ha még nem ismeritek Ovvy-t érdemes lehet ránézni a csatornájára, van oktató jellegű, és szórakoztató videója is bőven, de most nem ez a lényeg. Inkább az, hogy felfedezett a FIFA 18-ban egy olyan kiskaput, melynek segítségével játszi könnyedséggel védhetjük az összes tizit, de tényleg!

Megvan az a jelenet, mikor a grundon már mindenki volt kapus, ezért beállsz és tizit kell védened? Mire figyelsz a legjobban? A rúgó fejére, igaz? Bezzeg a FIFA játékokban az utolsó, amire gondolnánk, pedig:

Bal célzásnál balra, jobb célzásnál jobbra fordul a játékos, és ez nem véletlen!

Az irány már megvan, de pókhálózni fog, vagy az alsó sarkat választja?

Ennyire sajnos nem körültekintő a lövő játékos, azonban erre is van tippünk. Az esetek túlnyomó többségében a labda a kapu alsó harmadába csapódik, fölfelé tehát kockázatos ugrani!

Figyeljetek a jobb és bal alsó sarokra!

Jó kapus lövésig tanul!

Nem dől el azonban a lövés iránya a nekifutás kezdetekor. Érdemes a lövés pillanatáig kivárni, hogyha biztosan jó irányba akarunk vetődni.

Minden a tökéletes időzítésen múlik!

Most, hogy már mindenki a tizenegyes lövők rémálma, nézzétek meg a teljes videót!

Sikerült? Működik? Osszátok meg a trükköt a haverokkal is! Ha a védekezés megy nehezen, akkor pedig több gólt kell rúgni!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva