League of Legends

A legendás Imaqtpie elfoglalta méltó helyét Amerika csúcsán!


A LoL egyik legmegosztóbb streamere már régóta ott volt a Challenger létra tetején, most megtörte a jeget.

Imaqtpie szinte minden szezonban eléri a challengert és általában a top 5-nél lejjebb nem sűrűn láthatjuk a ranglistán. A szekrénye tele van Challenger dzsekikkel, 2016-ban 4 profiljával is elérte a Challengert, ezért abban az évben egyszerre 4-et zsebelt be!

Természetesen van neki a 10 legjobbnak járó medálból is.

Saját elmondása szerint nem igazán nyűgözik le a Challengereknek járó jutalmak, de azért a szezon végére rendre próbál a ranglista tetejére törni.

Idén már régóta az NA ranglista második helyén tartózkodott, mivel az “Imaqtpie” nevű, legfőbb profiljával alig játszott, ez nem is igazán változott.

Egészen mostanáig!

A streamer elhatározta, hogy a szezon végén őt fogjuk a ranglista élén látni. Visszatért a főprofiljára és megmutatta, hogy ő az NA szerver igazi királya. Megszokhattuk tőle, hogy igazából bármivel jól játszik, és általában ezért mindig össze-vissza pickeli a hősöket, de most tryhard üzemmódba kapcsolt, és a legerősebb pozíciójára, a lövészre támaszkodott. Ez viszontelsőre közel sem úgy sült el ahogy tervezte:

Sorra jöttek a vereségek, de QT nem adta fel! Elővette Kaynt, amivel végre jöttek is a tőle megszokott hátfájdító carryzések.

QT bebizonyította, a League of Legends egy fair játék!

Úgy tűnt ez a meccs meghozta a változást, és kezdetét vette a winstreak, immáron újra a lövész pozíciójában!

Ami végül ahhoz vezetett, hogy QT-nak meglett a rank 1!

Végül itt a videó, ami megmutatja, a végső grind-ot a rank 1-ért:

A világ talán legnagyobb egójával rendelkező játékosa tehát új lendületet kapott, hogy folytassa uralkodását, eddig elméletben, most pedig végre gyakorlatban is.

Szerintetek tényleg van ennyire jó QT, vagy csak kihasználta, hogy Amerika legjobbjai éppen Kínában játszanak a világbajnokságon?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva