Overwatch

Videón az új Overwatch patch leghasznosabb újítása


Újabb hasznos infókra tehetünk szerint a meccsek alatt.

Nemrégiben megérkezett a legújabb Overwatch frissítés, amely elhozta nekünk a Halloween Terror 2017 eventet, összesen nyolc új Legendary skinnel (itt szavazhattok, hogy szerintetek melyik lett a legjobb). De az Ultimate képességek kapcsán is variált egy kicsit a Blizzard, így most már sokkal következetesebb az egész rendszer.

Rendet rakott az Ultimate-ek között a Blizzard az új frissítéssel

Van azonban itt más újítás is, amiről szót kell ejteni, és amit lehet, hogy nem is mindenki vett még észre. Szerencsére tudunk róla videót mutatni, hogy szemléltessük, így nem kell kizárólag a patch notes-ra hagyatkozni, íme:

A Contesting Point feletti számokat érdemes figyelni, mostantól ugyanis láthatjuk, hogy melyik csapatból hány játékos van éppen a ponton, ami mondani sem kell, nagyon hasznos információ.

Ami különös, hogy a patch notes-ban az szerepelt, hogy az újítás az Assault mapekre vonatkozik, egyelőre azonban csak a Control pályákon találkozni ezzel az új infóval. Remélhetőleg a Blizzard hamarosan a többi pályán is bevezeti ezt az újítást, ahol pontot kell foglalni!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva