Counter Strike

Seized magára vállalta a felelősséget és kb már előre kiforgatta magát a csapatból


A Na'Vi gyenge szereplése hónapok óta húzódik, feltámadásnak egyelőre semmi jele. Seized úgy gondolja tudja ki a problémák oka: hát ő maga!

Erős önkritikát gyakorolt seized, a Na’Vi orosz játékosa a Vega Squadron elleni bukott meccs után. Az EPICENTER kvali utolsó meccse a továbbjutásról döntött, a Vega pedig hatalmas meglepetésre kiejtette a Na’Vi-t, és ő jutott be az utolsó fordulóba. Ellenfeleik a Liquid, a TyLoo és a FaZe lesznek, a négy együttesből csak kettő jut a csoportkörbe!

De vissza a Na’Vi vereségéhez, ugyanis a dolog már rögtön a meccs után hatalmas hullámokat vert.

S1mple kiírása totálisan egyértelmű, ezen a vereségen már kínjában nevet mindenki. Játékos és szurkoló egyaránt. A csapat régi/új kapitánya Zeus már kicsit többet árult el a belső hangulatról. Amolyan Zeus-os stílusban:

Jön tehát a Na’Vi bootcamp, és reméljük az eredmények is. A kérdés csak az, milyen felállásban gyakorolja majd végig a Na’Vi ezt az időszakot? A vereség után ugyanis seized mintha arra utalt volna, hogy már nem lesz sokáig a csapat tagja!

“Én vagyok a csapat legnagyobb problémája, de szerintem hamarosan megoldják a dolgot és jobbak lesznek mint valaha”

A megoldják, vagyis a többes szám harmadik személy, és a jobbak lesznek arra enged következtetni, hogy ez mind már seized nélkül történik majd! A találgatás egyből beindult, vajon ki érkezik a helyére? Electronic a FlipSid3 börtönből? Vagy mir lesz a kiszemelt, hogy tovább építse karrierét? Esetleg ANGE1 a HR-ből vagy egy teljesen új név? A lehetőséget tárháza igazán széles, csak győzzenek választani, és eleget fizetni a Na’Vi-nál!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva