Hearthstone

Ez gyors volt: javították a Gnomeferatu bugot a Tavern Brawlban


Könnyen játszhatatlanná fajult volna a heti kocsmai bunyó, de a Blizzard szerencsére hamar közbelépett.

Constructedben nem túlságosan népszerű, a mostani Tavern Brawlban azonban egyértelműen óriási császár a Frozen Throne megjelenése előtt sokat tárgyalt Warlock 2-drop, a Gnomeferatu, amivel gyönyörűen el lehet égetni az ellenfél akár összes opcióját is. Nem csoda, hogy elsőként említettük a top lapok között a mostani kocsmai bunyóban.

4 lap, amik különösek jók a mostani Tavern Brawlban

Akadt azonban egy kis gond is sajnos, a cuki vámpírgnóm ugyanis nemcsak erős, de egy bug is társult hozzá – egészen pontosan mindegyik olyan kártyához, ami lapot vesz ki az ellenfél deckjéből, mint például a Deathlord.

Ha ugyanis pontosan 3 lap maradt az ellenfél paklijában, akkor nem tudott semmit sem csinálni.

A “semmit” tessék szó szerint érteni: se laphúzás, se Discover, se kijátszás, se támadás. Még az End Turn gombot sem lehetett lenyomni. Íme a videós bizonyíték.

A legbizarrabb az egész hibában az, hogy 0, 1 és 2 lapnál már működik újból minden, vagyis kizárólag akkor jelentkezik a bug, amikor pontosan 3 lap van az ellenfél deckjében.

Ami jó hír, hogy a Blizzard viszonylag hamar közbelépett: csütörtök este javították a hibát. A Gnomeferatu ettől nem lesz sokkal kevésbé népszerű, de legalább bugok nélkül lehet nyomni a kocsmai bunyót a hét hátralévő részében, ami mindenképpen pozitív!

Kép: Hearthpwn

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva