Counter Strike

Elmaradt meccsek, lassú szervezés. Botrány a minor kvalifikáción!


A hozzá nem értő adminok és a technika összefogott a játékosok ellen.

Korábban írtunk már arról, hogy hogyan juthatsz le a bostoni Majorra. Benne volt, hogy nem lesz egyszerű, de ez azért több a soknál, hogy nem tudnak lebonyolítani egy ilyen kvalifikációt, ahova kb. 560 csapat jelentkezett. Olyanról pedig szó sem lehet, hogy túljelentkezés, tudták ők is jól, hogy mire számíthatnak az előző évek alapján más.

EU Open, vagyis ezzel a kvalival kezdődik minden! Így juthatsz ki a Bostoni Majorra

Elvileg 20:00-kor kezdődtek volna a meccsek, a késés már itt is jelentős volt, bár akadt olyan, aki le tudta játszani az első mérkőzést. Mindeközben a cevo weboldala és a kliens egyaránt akadozott, illetve nem működött, olyan meccseket mutatott élőnek, amik már régóta lementek és csak egy demót nézhettünk meg. Közel 2 óra várakozás után az elvileg 21:00-ra kiírt második kör átváltozott másnap 13:00-ra. Egy résztvevő küldte nekünk:

Másfél órája a bracektre várunk, van aki már a második meccsét játsza, mi még ellenfelet sem kaptunk. Botrány a szervezés, kézzel osztogatják a csapatoknak a seedeket.  Állítom, hogy 8 amatőr szervező egy excel tábla és egy random generátor segítségével megoldotta volna az egészet.

A kvalifikáció ELVILEG 13:00-tól folytatódik itt, az eddigiek alapján erre nem vennék mérget.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva