Counter Strike

CIS sztárcsapat, vagyis 4 szenvedő együttesből egy álom ötös


A Na'Vi, Gambit, HellRaisers és FlipSid3 is látott már szebb napokat de 1-1 kimagasló játékosa mindegyiküknek akad. Mi lenne ha egyszer összeállnának?

Nem szeretnénk a rajongók sebeit tépkedni, de tény, hogy egyik CIS csapat sem remekel mostanában.

  • A HellRaisers az ESL Pro League egyik legingadozóbb ötöse, a kvalik pedig nem igazán mennek mostanában.
  • A Na’Vi bárhol indul, minden tornán és kvalin az utolsók között végeznek.
  • A FlipSid3 versenyre se nagyon jár, egyedül az ESEA Premierben látni őket.
  • A Gambit úgyszintén, se ECS, se Epicenter, se semmi, csak az ESEA Premier szezon.

Ezek a nagy múltú szervezetek ennél többre hivatottak. Rossz nézni, ami ebben a régióban megy a Major óta. A megoldás sokak szerint egy masszív vándorlás lenne, vagy akár egy sztárcsapat alakítása a régión belül. Jöjjön egy kis játék!

Az álom együttesre már egy jól csengő ötöst is összeraktak a szurkolók, mely a nevek és szerepek alapján is biztosan nagyot ütne.

Forrás: Reddit

Irányító poszton az egyszerre lurkerként is funkcionáló ANGE1-t látjuk, aki náyron már egyébként is távozni akart a HR-től, de akkor túl sokat kértek érte. AWP-s poszton ki más, mint s1mple villoghatna, de Worldedit is szóba kerülhet, ha a fiatal ukránt nem engedné a Na’Vi. Electronic kiszabadítására már kész csoportok szerveződnek, szinte börtön neki az F3, neki mindenképp váltania kellene.

Aztán jön a Gambit szédületes duója, a félelmet nem ismerő entry, AdreN és hűséges support társa HObbit. Már a Major győzelem során is megmutatták, a világelit részét képezik saját posztjukon, egy ilyen válogatott ötösben is biztos megállnák a helyüket. A csapatban vegyítve lenne a fiatalos lendület és az idősebb játékosok rutinos felfogása, ami a modern CS:GO egyik legstabilabb alapötlete.

Persze a csapat csak fantázia, de mégis milyen jó ránézni! Ha kellene csinálni egy CIS álomcsapatot, ennél jobbat tényleg nehéz lenne találni a régióból!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva