Counter Strike

Ennyi csalótól tényleg meghal a CS:GO. Ha most nem kap észbe a Valve, akkor soha!


3 meccsen is élőben repült bann a csalókra, a játékos közösség flame-el, a profi mezőny lázad! Valamit tenni kell, ez most már kivédhetetlen.

Bármennyire is szeretné halogatni a Valve, a csalók elleni harcban komoly lépésre kell szánnia magát. Ha így megy tovább a versenyeken történő parasztba csalás, az se a közösségnek, se a szponzoroknak nem fog tetszeni.

A szombati EU Minor kvalifikáción élő adásban bukott le csaló! Nem is egy, hanem három alkalommal!

Ennél már nincs lejjebb: élő adásban bannolták ki a csalót a Minor kvalin – gamer.hu

A spanyol ellenfél és a streamerek keményen ki is nevették a német cheatert. A CEVO azt se tudja mit csinál A CEVO szervezésére folyamatosan jönnek a panaszok, ezúttal azonban egy lebukást is sikerült megörökíteni! A Team Optimistic játékosát a KPI ellen bannolta a játék csalás miatt!

A spanyol kommentátorok és játékosok nagyon kiröhögték az ellenfél kibannolt játékosát, de ugyanígy tettek a dánok is:

Nem kell persze ilyen messzire menni csalókért, a szomszédos Románia fiai is segédprogrammal próbáltak meg lekvalizni a Minorra:

Rettenetesen fájó, de sajnos kis hazánk sem úszta meg a dolgot. És nem, nem minket akartak lecsalni, magyar csapat is bekapcsolta a tuningot:

A Team_Rákosi majdnem lecsalta magát a Minor closed kvalira? – gamer.hu

Ahogy telt, múlt az idő és hullottak a magyar együttesek, figyelmünk egy sosem hallott csapatra, a TEAM RÁKOSI-ra terelődött. Sajnos nem véletlenül… A többi magyar team hamarabb kihullott, ám a TEAM RÁKOSI állt a sarat a legkülönbözőbb csapatok ellen is.

Mindez egyetlen nap alatt, és ezek csak a streamen megörökített esetek. Ki tudja mennyi történt még a színfalak mögött?!

Természetesen a közösségi médiában és a videómegosztókon nem maradt szó nélkül egyik eset sem. Annyira nem. hogy még a profik is felemelték hangukat a pofátlan mértékű és mennyiségű csalás ellen!

Ébresztő Valve, ez már mindennek a legalja, valamit tenni kell!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva