PUBG

Nem érkezik több új frissítés éles szerverre? Avagy út a kiadás felé és az eheti patch note


Szorít a határidő, vajon sikerül kiadni az 1.0-ás verziót év végén?

Alig 11 hét van már év végéig, ezt természetesen a PUBG Corp. sem hagyhatja figyelmen kívül. Ahhoz, hogy az 1.0-ás verzió megérkezzen még idén. a fejlesztők éjt nappallá téve dolgoznak. A mai napon közleményükben kicsit kifejtik, hogy is fog megtörténni az Early-Accessből kitörés. Jelenleg egy belső verziót használnak, fejlesztenek, ami már tartalmazza az idén jövő újdonságokat: vaulting, sivatagi pálya, új járművek és a sokak által várt 3D visszajátszás. Természetesen az optimalizáció és a játék stabilabbá tétele sem marad el, nyugi!

A kiadáshoz vezető út

Természetesen XBOX ONE-ra is készül közben a játék, párhuzamosan a PC-s fejlesztéssel. A mai frissítés volt az utolsó éles szerverre jövő frissítés az 1.0-ás verzióig. Azonban az újonnan érkező funkciókat, amelyek a játékmenetre is elég nagy kihatással lesznek tesztelni kell. Érdemes lesz letölteni a Test Server verziót is, mert ott legalább 3 fordulóból álló tesztelés veszi majd kezdetét. Remélhetőleg a sok tesztnek és a tesztelő közösségnek hála egy nagyon stabil kiadás érkezhet majd az év végén.

Test Server-en zajló tesztelés szakaszai

  • Első fázis: A vaultingra és mászásra való fókuszálás
  • Második fázis: A vaulting és mászás további tesztelése, de bekerülnek már új funkciók/elemek is
  • Harmadik fázis: Az összes új funkció és újdonság, illetve a sivatagi map tesztelése

Legalább 2-4 hetes tesztekre számíthatunk, hiszen nagyon alapos tesztekre lesz szükség a stabil 1.0-ás verzió eléréséhez. Ez a legfőbb oka, hogy nem is  érkezik már frissítés az éles szerverekre, hisz így még jobban összpontosíthatnak a fejlesztők a kiadásra szánt verzió tökéletesítésre.

Az első fázis október végén / november elején veszi kezdetét!

Ranglista és statisztikák

A cég erősen dolgozik a ranglista rendszer optimalizálásán is.  Azonban ez több ideig tart, így ismét csúsztatni kell az új szezon kezdeti időpontján. Jelenleg október 20-a a terv, de a héten még ki fognak adni egy nyilatkozatot erről is. Japán és Koreai szerverek is bekerültek a játékba.

Az eheti patch note:

A test szervereken már elérhető az aprócska frissítés, ha stabilnak ítélik meg a fejlesztők, akkor átkerül éles szerverre is.

Játékmenet:

  • A kezdőszigeten mostantól kevesebb loottal találkozhatunk (Játék közben!), így kiegyensúlyozottabb lesz a loot Erangel észak-keleti részén.

Hibajavítások:

  • Mostantól nem fogunk látni tűzcsíkot a repülőn, ha valakit indítás előtt felgyújtottak molotovval
  • Javításra került az a hiba, ami engedélyezte, hogy egyszerre fogjuk a kezünkbe a fegyverünket és a serpenyőt.
  • Javították azt a hibát is, amikor spectator modeban villogtak a fegyverek ikonjai

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva