Counter Strike

Hihetetlen, de Olofmeister többet keresett most az ELEAGUE-en, mint 2015-ben 9 bajnokság alatt


Olofnak úgy tűnik pénzügyileg már megérte váltania a fnatic-ról.

Olof 2015-ben még oszlopos tagja volt a fnatic csapatának és ekkoriba ment is a szekér rendesen. Ezért is tűnik hihetetlennek, hogy egyetlen torna alatt többet akasztott le a játékával, mint egy teljes év alatt.

2015 termése sem volt semmi | Forrás: Liquipedia

A 2015-ös évben 5 nagyobb rendezvényt sikerült megnyerni, ebből pedig kettő Major volt. Ezzel szemben az idei ELEAGUE Premier 2017 csupán csak egy “sima” rendezvény volt, ám az első helyért nem kevesebb, mint 500 000 $ járt, ezt pedig a FaZe-nek sikerült megnyernie, így Olof körülbelül 83 ezer dollárt vihetett haza, míg a 2015-ös évben 9 bajnokság alatt, “csupán” 68 ezer dollárt sikerült megszereznie.

A FaZe ellen senki sem hozott pályát | Forrás: Liquipedia

Persze tudjuk, hogy 2015-ben még 3 Major volt egy évben, ám közel sem volt akkora a nyeremény, mint mostanában. 2016 volt a legjobb év ilyen szempontból, ott már 1 millió dolláros összdíjazásúak voltak a Majorök és még három volt egy év során, ezt az idén már kettőre redukálták. Ettől függetlenül az ELEAGUE-nek sikerült összehozni így is az 1 000 000 $-os összdíjazást a Valve támogatása nélkül is.

A döntő után | Forrás: HLTV

Olof pedig látszólag nagyon jól érzi magát a csapatban és jobban is teljesítenek, mint a fnatic az idén. Szóval nem hinnénk, hogy olofmeister megbánta a váltást, hiszen az egyik legerősebb csapatba került, mellette pedig elég szépen is keres a nyereményből, ezen felül pedig a szerződésével is jókora összeg hullik havonta az ölébe, amiért persze keményen megdolgozik.

Borítókép: HLTV

Forrás

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva