League of Legends

Áttekinthetőbbé válik a játék az előszezontól kezdve!


Folyamatosan alakítgatja a játékmenetet a Riot, most az életerőcsíkokon dolgoznak a fejlesztők.

Egy rakás frissítéssel látják el a fejlesztők a League of Legends-et, ezek közül az egyik egy ráncfelvarrása a jelenlegi életerő kijelzőknek. A Riot ugyanis átláthatóbbá szeretné tenni a rendszert.

Persze mondhatjuk, hogy ez butaság, de legalábbis értelmetlen, ugyanis az a csík csak csökken sebzések elszenvedése után, valamint nő, miután gyógyítást kaptunk. De ha azt nézzük, hogy mennyire követhető…nos, azért vannak pontjai a rendszernek, amit igenis lehetne frissíteni. Vegyünk például egy kaotikus csapatharcot, minden irányból érkezik az arcunkba a sebzés, s jelenleg nem igazán tudnánk lekövetni, hogy melyik irányból, vagy forrásból érkezik a komolyabb veszély. A jövőben ezen változtatni szeretnének a fejlesztők.

Riot Meddler megosztott néhány gondolatot a terveikről, amit a közeljövőben fel szeretnének tolni a PBE teszt szerverre.

“A következő egy-két hétben szeretnénk kihozni egy frissítést, ami az életerő kijelzőket fogja érinteni. Ezek a módosítások követhetőbbé fogják tenni az akciót, könnyebben meg fogjuk tudni mondani, hogy honnan és mennyi sebzést szenvedtünk el, s persze ez a másik irányba is érvényes lesz, a saját munkának is lekövethetjük majd az ellenfeleinken.”

Továbbá mindezek mellett a HUD is változni fog. Ha már a kulcsszó az áttekinthetőség és a követhetőség, az éppen aktív effektek kijelzését is átdolgozza a Riot. Ebbe a csoportba tartozik a Kék-Piros buffok megjelenítése és aktivitásának követése, ugyan ez a Baron vagy az Elder buffra is igaz lesz. Továbbá a tárgyak, vagy kijelzést igénylő karakter passzívok is ide fognak tartozni.

“Módosítások várhatók az újraéledős karakterek esetében is. Szeretnénk, hogy áttekinthetőbbé váljon mindenki számára, a hős passzívok aktívak-e vagy sem. Ez például érinteni fogja Aniviát, Aatroxot, Zacet, de még a Guardian Angel használókat is.”

Jelenleg egy csapatharcban alig követhetők ezek az effektek, ha pedig rá akarunk jönni mi a helyzet, egy egész effekt-listát kell átnyálaznunk a másodperc tört része alatt, hogy rájöjjünk, az adott karakter újra fog-e éledni, vagy sem. Meddler azt ígérte, mindez a jövőben változni fog!

Ugyan pontosan nem határozták meg a fejlesztők, hogy melyik frissítéssel fog érkezni a módosítás, az egy-két hetes kijelentésből arra tippelnénk, hogy már a 7.22 alatt tesztelni fogják az új kijelzőket. Kíváncsian várjuk a végeredményt, a végén még tényleg jól sül el a dolog!

Nektek tetszik ez az ötlet?

Nyitókép

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva