Counter Strike

Kikapott a Game Agents, egyetlen bonyolult módon juthatnak már csak tovább


A Balkán Liga utolsó előtti formájában a Minorra is kijutó ex-Outlaws sima 2:0-ra kiütötte a magyarokat. A csapat sorsa mások kezében van.

Az utolsó forduló előtt sajnos indulhat a számolgatás a sorsdöntő ex-Outlaws elleni meccs ugyanis nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna.

Forrás: HLTV

Sima vereség lett a vége, a kommentátorok az egyik félidő végén tökéletesen fogalmazták meg a lényeget! Voltak szép megmozdulásaink, csak már későn.

A táblázatra nézve úgy tűnik, a magyar csapat már esélytelen a továbbjutásra, de ez nem igaz. Van még egy esély, ami ugyan nagyon körülményes, nem túl valószínű, de mégiscsak egy esély!

Forrás: HLTV

Látható, a 7 fordulóból a legtöbb csapat még csak ötöt játszott, így két esélyük lesz még a pontszerzésre a csapatoknak. Pontegyenlőség esetén pedig az egymás elleni eredmény számít.

A Game Agents-nek 3 veresége van, éppen 3 továbbjutó csapattól, akik mind 12 ponttal állnak. A Binary Dragons, a Nexus és az ex-Outlaws ellen kaptak ki FLASH-ék, őket már nem tudják megelőzni.

Ha ugyanis egy meccset se nyerne ez a három csapat, a Game Agents pedig behúzza az utolsó meccset, az egymás elleni miatt akkor sem előzne a magyar ötös. Mert mindegyiküktől kikapott. Marad tehát az MK, akit viszont megvertek!

A forgatókönyv tehát az, hogy az MK mindkét hátralevő meccsét bukja a Binary Dragons és a Nexus ellen, a Game Agents pedig nyer a RESISTANCE ellen. Ha ez összejön, megvan a továbbjutás.

És hogy erre mekkora esély van? Kicsi, de egyre csak nő!

Az MK ugyanis feloszlott, és egyelőre nincs is lineupjuk amivel befejeznék a versenyt. A tagok azt ígérték, valami ötöst összerántanak a versenyre, de az első és második helyezett ellen ez lehet kevés lesz.

Ha pedig így lesz, reméljük a Game Agents utolsó meccsén nem múlik majd és behúzzák a srácok!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva