Counter Strike

Vége a találgatásoknak és a pletykáknak, Majorra megy a Villamix!


FNX visszatér és összeáll az Immortals-ból kilépő tiróval, ötödik játékosnak pedig egy új nevet próbálnak ki. Szponzor még nincs, marad a Villamix!

Szerződésük szerint még hárman is az Immortals játékosai, egyedül kNg nem tagja már a Major döntőbe jutott brazil csapatnak. Hen1, Lucas1 és FNX annál inkább, és a hírek szerint mélyen a zsebébe kell nyúlnia majd annak, aki kivásárolná őket jelenleg még élő szerződésükből.

Arra vonatkozó információ egyelőre nincs, hogy meddig szólnak a kontraktusok, de az esport íratlan szabályainak megfelelően év végéig kötheti őket papír az Immortals-hoz. Ha ez lejár, ingyen is távozhatnak hosszabbítás híján.

Egyelőre tehát nincs a srácok mögött új név, Villamix néven küldik!

A csapatot már a Majorra automatikusan kijutó együttesek közé is beírták, az általuk kért néven. A távozó trió tehát vihette magával a megszerzett legenda státuszt, és ott lesznek az ELEAGUE bostoni Major tornáján! Sőt, már ott is vannak!

Forrás: Liquipedia

A Major státuszt kiharcoló, majd a távozókkal el is vesztő Immortals pedig kapálózhatott. Hiszen teljesen elölről kellett kezdeniük a kijutást, egészen a Minor kvaliról. Meghívást kaptak a 16 fős zárt kvaliba, ahonnan azonban subroza új együttese az utolsó fordulóban kiejtette őket.

Az Immortals tehát még Minorra se jutott ki, ugyanúgy mint a HellRaisers, a NiP és a Heroic!

Forrás: HLTV

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva