Gaming

“Ezért ti pénzt kértek?” -gondolta a srác és 15 perc alatt megcsinálta ugyan azt a játékot


A Glitch Simulator 2018-on akadt ki annyira egy játékos, hogy megvillantotta a programozói tudását, nem is akárhogy!

A Glitch Simulator 2018 egy igazi indie projekt és a poén kedvéért csinálták a készítői. A játék nem sokat nyújt, pár fegyver segítségével kaszabolhatjuk le a zombikat egy eléggé korlátozott világban, ahol a terület elég kicsi.

A játékért viszont 3 Eurót kérnek, ami ahhoz képest elég sok, amennyit nyújt a játék. Ezen a héten pedig akciós is a játék, ezért gondolta úgy IAmPattyJack, hogy kipróbálja. De ahelyett, hogy jót szórakozott volna rajta, inkább csak felidegesítette magát arra, hogy mennyire keveset dolgoztak rajta a fejlesztők. Fogta és 15 perc alatt megcsinálta ugyan azt és közzétette mindenki számára INGYEN!

A fentebbi videóban mutatja be, hogy mekkora erőbefektetés egy ilyen játékot összehozni és mint kiderül, egyáltalán nem kell semmiféle programozói tudás hozzá, csupán pár kattintás az egész. Aki valaha próbálta a Sims-et, annak egészen biztosan nem okoz problémát.  Na de miért engednek árusítani egyáltalán ilyen alacsony minőségű játékokat a Steam áruházban? Ez jó kérdés. Ha megnézzük közelebbről a Glitch Simulator készítői csak hasonlóan korántsem minőségi játékokat tettek le az asztalra, ám az összes kapható a Steamen.

A játékot készítő BunchOD00dz egészen biztosan szép összegre tesz szert a Valve által, ha pedig a befektetett idejüket nézzük, az órabérük is egészen magasra rúghat, hiszen ha az összes játékot hasonló idő alatt tákolták össze, akkor az bizony elég jól jártak. A Valve már igazán korlátozhatná azt, hogy milyen játékok kerülnek ki a Steamre, azt pedig főleg, hogy milyen játékokat akcióznak le és promóznak be a Marketen.

Aki pedig szeretné kipróbálni a Glitch Simulatort, az ingyenes verziót innen letöltheti.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva