Counter Strike

Olvasóinktól kaptuk: a TEAM Rákosi beismerte, hogy csalt a minor kvalin?

ujsagiro - 7 éve Címkék: cheat, cs, kvali, minor, rákosi, team,

Képi bizonyíték kerülhetett elő, a hétvégi gyanús esetekkel kapcsolatban. Eszerint a csapat egyik játékosa beismerte, volt köztük csaló a meccseken.

A minor kvalin indult random magyar mixről nagyjából nulla információ volt a meccsek előtt. Ehhez képest azonban elég komolyan meneteltek előre, szinte egészen a zárt Minor kvaliig tolták a szekeret, amikor a Kinguin ellen végül 2:0-val búcsúztak Nem véletlen, hogy a TEAM Rákosi csalás gyanújától hangos a magyar CS:GO scene az elmúlt időszakban.

Azért csak gyanú, mert bizonyíték eddig nem volt. Eddig! Úgyhogy most már picit több!

A Team_Rákosi majdnem lecsalta magát a Minor closed kvalira? – gamer.hu

Ahogy telt, múlt az idő és hullottak a magyar együttesek, figyelmünk egy sosem hallott csapatra, a TEAM RÁKOSI-ra terelődött. Sajnos nem véletlenül… A többi magyar team hamarabb kihullott, ám a TEAM RÁKOSI állt a sarat a legkülönbözőbb csapatok ellen is.

Egy videóban el is mondták, tiszta a lelkiismeretük, és amíg nincs konkrét bizonyíték a csalásra, addig ők nem kívánnak foglalkozni a témával. Most azonban újabb fordulatot vett az eseményszál, futótűzként terjed egy kép, mely bizonyíték lehet a történetben.

“Seljoy wh-zott és infózott folyamatosan!” – áll a beszélgetésben. Vdn és martinez az elmondás szerint nem, de a meccseken gavinho bekapcsolta a wallhacket. Miután pedig mindent látott, szépen tovább is adta azt a társaknak, akik így majdnem kilőtték magukat a zárt Minor kvalira!

A kép forrását visszanyomoztuk egészen az eredetéig, DEv-től Prazz1non át egészen addig, ahonnan ő kapta a fülest! Nem akartuk elhinni, hogy tényleg önként ismerték be a dolgot.

De végül úgy tűnik tényleg megtörtént, megtörhettek a nyomás alatt.

Mi már a gyanús videók kapcsán is állást foglaltunk a kérdésben, de innentől a kétkedőkön a sor. Akik eddig védték, lassan kezdhetnek elgondolkodni a csapat ártatlanságán…

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva