Counter Strike

A TEAM Rákosi-akta utolsó fejezete: gavinho interjú


A TEAM Rákosi kikérte magának az ellenük felhozott vádakat, leültünk megbeszélni velük az egész sztorit! Végső felvonás: ON

Hemi: Gyorsan az első kérdésben tisztázzuk akkor! Tényleg bíróságra kell mennem?

gavinho: Természetesen nem, inkább a békés elintézés híve vagyok, ezért is kerestelek meg, hogy beszéljünk!

Hemi: Remek, akkor vágjunk bele és beszéljünk. Van miről, eléggé elszabadultak az indulatok a történet kapcsán.

gavinho: Igen, de ennek az az oka, hogy a csapatból vannak akiknek nem tiszta a múltja. De régóta ismerjük egymást, többekkel személyesen is. Három éve ismerjük egymást a srácokkal és fél éve játszunk együtt stabilan. Gfinity kupákon főleg, többet meg is nyertünk. De soha egyszer nem kaptuk a képünkbe, hogy csaltunk volna.

Hemi: De akkor a magyarok miért csaptak le egyből már a meccs alatt a dologra?

gavinho: Totális irigység és féltékenység, ebben biztos vagyok!

Hemi: Ennyi? Ilyen egyszerű a dolog?

gavinho: Nem, természetesen nem csak ennyi. De Magyarországon alapból is nagy az ellenszenv a csalás és a csalók ellen. Az ilyen témákra egyből ráugranak az emberek. Akár még a profik kapcsán is.

Hemi: Ez okés, de a profikról hiába írják hogy VAC, ha ott ülnek és az admin mögötte látja, hogy nem WH-zik.

gavinho: Ez jogos, mint ahogy az is, hogy LAN-on még így együtt öten mi sem bizonyítottunk. Tervezzük, hogy indulunk majd ezzel a teammel offline versenyen is, hogy ez változzon. De biztos, hogy ez nem Magyarországon fog megtörténni!

Hemi: Azért ez erős, így egyből!

gavinho: Nem, mert a csapatban vannak fiatalabb játékosok is , akik nehezebben viselik ezeket a vádakat. Ezt a gyűlölködést, ami rájuk irányul. Ráadásul jogtalanul!

Hemi: Jogtalan abban az értelemben, hogy döntő bizonyíték nem érkezett még a csapat ellen. De te továbbra is ártatlannak vallasz mindenkit?

gavinho: Igen, végigmehetünk az összes gyanúsnak mondott videón, mindegyikre van értelmes magyarázat!

A Team_Rákosi majdnem lecsalta magát a Minor closed kvalira? – gamer.hu

Ahogy telt, múlt az idő és hullottak a magyar együttesek, figyelmünk egy sosem hallott csapatra, a TEAM RÁKOSI-ra terelődött. Sajnos nem véletlenül… A többi magyar team hamarabb kihullott, ám a TEAM RÁKOSI állt a sarat a legkülönbözőbb csapatok ellen is.

Hemi: Akkor adjunk neki, menjünk szépen végig az összesen! (A videókat e cikk alapján vettük végig!)

gavinho: Rögtön az elsőnél, 5-6 másodpercnél hallatszik, hogy ellépi a terror. Rakóról fut kifelé, itt meg is volt az infó rögtön. A másikról fogalma nem volt, mikor szétnézett pont meglátta, rossz timinggal nézett ki a terror. De előtte letisztázta teljes rakót, mert azt hitte ott van az egyik.

Hemi: De simán elsőre végigszedte.

gavinho: Végigszedte, mert nem volt más esély. A közelben nem volt, a legtávolabbi doboz mögött lehetett csak, de azt hallotta volna, ha elindul. Mivel hallotta, hogy könyvtár felől jön, tartotta végig és bejött. A dobozon keresztüli rotálásnak már semmi köze a retake-hez, az mázli volt.

Hemi: Jöjjön akkor a tánc NBK-nál, ez ugye pont te voltál.

gavinho: Igen, az AWP-t hallottam zoomolni site-on, az ajtós kijött, azt lelőttem! Utána már macska-egér játék volt. Végig hallottam mit csinál, ilyen clutch-ot számtalant hoztam már életemben.

Hemi: Evezzünk komolyabb vizekre, gustafson füstön keresztüli fejese.

gavinho: Erre nem lehet mit mondani, ez életmakk.

Hemi: De még bele is guggol a lövésbe, ez már a túl gyanús, nem?

gavinho: Ez egy sorozott lövés volt, leguggolt és beletúrt a füstbe. Erre mint kívülálló én is azt mondanám hogy vagy luck vagy WH. De ha megnézed, semmi egyebet nem tudtak kiemelni gusztitól, ennél az esetnél akkorát üvöltött TS-en hogy leszakadt a fejem. 100% luck volt.

Hemi: A következő jelenet megint egy füstön keresztüli mákolás?

gavinho: Nem, ez tudatos volt. Beletúrt a füstbe, eltunkolt balról jobbra, aztán vissza balra. Az egyik golyó eltalálta az ellenfelet, ezt meghallotta és utána visszalőtt oda, ahol a hang alapján az ellenfelet sejtette. Szóval ez nem mázli, ezeknek a srácoknak mind 5-6000 órája van a játékban.

gavinho szerint tiszta volt a siker

Hemi: Végül, de nem utolsó sorban az a bizonyos letartás boostra.

gavinho: Guszti végig ott állt, hallotta volna ha ellépik, de tegyük fel, hogy nem lépték el. Nem emlékszem már, hogy volt-e erre vonatkozó infó TS-en. A lényeg, hogy májkrém letartotta boostot, utána letartja miant, és utána megint boostot. A felvétel már csak az utolsót mutatja, de innen mindenre rálátott. Ha mainből jön leránt, ha oldalról szintén ez a helyzet. Boostot meg tartja, ha onnan akarnak jönni, mert az infó az megvolt, hogy mindannyian A-n vannak. B-re nem kellett figyelni, Gusztinak meg is mondtuk, tartsa közepet, minden mást nézett májkrém.

Hemi: Oké, akkor most mindegyik helyzetet átnéztük, de azért a kommentátorállásban és a chaten csak voltak olyanok akik értenek a játékhoz. És ezek akkor nekik is feltűntek volna, nem?

gavinho: Lehet fel is tűnt, de a chat erejét ne becsüljünk le. Amint a chat elkezdte, a kommentátorok egyből átvették. Hagyták magukat befolyásolni a tömeg által. A külföldiek is adták ezt a meccset, sehol nem hangzott el semmi. A KINGUIN se írt semmit a meccs alatt. Sőt a külföldi streamek chatjein is csakis a magyarok szították a tüzet.

Hemi: Szóval ezt az egészet akkor hajlamosak vagytok a magyarok rosszindulatának betudni?

gavinho: Nem! Nem hajlamosak vagyunk, hanem 100%-ig biztosak vagyunk benne, hogy ez az! És a kép, ami full szerkesztett, az is ennek a része.

Hemi: Az is csak lejáratás, mi meg beszoptuk? (A képet ebben a cikkben tudjátok megnézni)

gavinho: Nézd meg alaposan. Az egyik szövegdoboz feleslegesen hosszabb szürke résszel bír, mint a többi! Miért? Mert szarul szerkesztette aki csinálta. És néz meg a dátumot, normál esetben a mai beszélgetésekhez csak órát és percet ír. Az előző napiakhoz pedig H, vagy K és ennyi, nem pontos dátum.

Hemi: Hát akkor ezt bárki csinálta, tényleg elcseszte, mi pedig durván belenéztünk. Ezért totálisan egyértelmű akkor, ha szerkesztett a kép, nyilvános bocsánatkérés jár! De miért állna bárkinek is érdekében egy ilyen megfuttatni.

gavinho: Mondtam már, a múltunk miatt. Velem is előfordult már, hogy nem játszottam tisztán. Megvan a magunk keresztje, de az már elmúlt. Nekem édesapám kisebb megszakításokkal 22 évet ült börtönbe. Kijött, bement, ez ment. Aztán végül kijött és megváltozott, teljesen! Szóval személyes érintettségből tudom, hogy meg lehet! De azt is tudom, hogy a többség ebben nem hisz. És bármit is beszélünk mi most itt, úgysem változik a véleményük!

Hemi: Akkor miért ragaszkodtál hozzá, hogy mégis beszéljünk és elmondd mindezt?

gavinho: Mert ha 10 emberből csak 2 elgondolkodik, már jó. Nem kell, hogy meggondolja magát, csak gondolkozzon el, hogy ez tényleg hátha egy tiszta magyar siker. Hogy Top16-ig lementünk egy Minor kvalin, és majdnem a Closed kvaliba lőttük magunkat, a magyarokat! Illetve egyértelműen a csapattársaim miatt. Bántják őket online is, az sikolában is emiatt, akikhez eljutott. Mert rólam lepereg, de nekik nagyon fáj ez az egész hate.

Hemi: Akkor nem is hiszel benne hogy a community meggondolja magát vagy megbocsát, vagy bármi?

gavinho: Biztos vagyok benne, hogy ez nem történik meg. De ne félj, készülünk!

Hemi: Jézusom, ugye nem a pereskedés témára térünk vissza megint?

gavinho: Nem, dehogyis! Küszöbön álló kvalikra várunk, hogy ott is bizonyítsunk. Mivel külföldön semmilyen visszhangja nem volt a dolognak, akár mág invite-ot is kaphatunk egy Minor kvali Top16 után. Miért ne?

A végére csak annyi: “Coz the haters gonna hate hate hate , im just gonna shake shake shake shake shake, shake it off”

A TEAM Rákosi tehát nem adja fel, folytatja és igyekszik bizonyítani mindenkinek, tiszta siker volt az övék! Nehéz dolguk lesz az egyszer biztos!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva