Counter Strike

Szépen helyt álltak, de kiestek a magyar lányok. A Game Agents egyedül utazik Barcelonába


A norvégok könnyebbik csapatát még simán verték nylon-ék, az erősebbik ötössel viszont alaposan megszenvedtek. Végül a Team Norway jutott ki a döntőre

A magyar lányok nem csak szép in-game profilképekkel, de még ezeknél is sokkal szebb megoldásokkal örvendeztették meg a szurkolókat a WESG kvalifikációk során. A lányok az utolsó napig pillanatig versenyben voltak, a végső játéknapon elődöntőt és döntőt is játszottak.

Jól kezdtek a magyarok, pörögtek a 3 és 4 killes körök, ráadásul igazolták azt is, hogy a női megérzések még játék közben sem hagyják cserben őket!

A Norway A-Team a saját választású Cache-en 16:11-re, az általuk választott Infernón 16:9-re kapott ki. Jöhetett a döntő a GuardiaN feleségét is magába foglaló Team Norway ellen. Kovács Nina és csapata alaposan bekezdett, rögtön az első pályán hatalmas pofont osztottak a magyar lányoknak!

Az általuk választott Cache-t 16:4-re húzták be, jöhetett az ő választásuk, Nuke. Itt már kevésbé voltak magabiztosak, a magyarok visszajöttek a meccsbe. Ehhez persze kellett néhány ordítóan nagy hiba a norvégoktól:

12:10-re és 13:12-re is vezetett a Pixel Sisters, de végül 13:16-ra ezt is behúzták a norvégok. A győzelemmel együtt pedig megváltották jegyüket a barcelonai döntőre, ahol a női mezőnyben 8 európai csapat küzd majd. A tét 3 jegy a WESG kínai nagydöntőjére, és 16 000 dolláros díjazás.

Bár a végső meccs nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna, a lányok csak dícséretet érdemelnek a menetelés miatt, szép volt csajok!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva