Counter Strike

Nehéz csapatot találni? A legjobban itt kereshetsz csapattársakat CS:GO meccsekhez


Esti MM vagy online kupa, de nincs kivel? Ha a saját szintednek megfelelő, a játékot komolyan vevő társakat szeretnél, megmutatjuk hol keresd őket.

Az ideális csapattárs kérdése egy örök nehézség a CS:GO-ban. Ha FACEIT vagy ESEA játékos vagy, az ottani fórumokat érdemes használni, MM-en viszont már nehezebb a dolog. A közelben lévő játékosok nyilvános szobáján kívül semmilyen segítséget nem ad a játék. Csapatozásnál meg főleg nehéz a kutatás!

A random társakat kihagynád, de nincs kivel MM-ezni vagy csapatozni? Adunk pár tippet, hol keresgélj!

KODIAK Csapattárs kereső

A legkézenfekvőbb megoldás magyarokat keresni, amit Kodi oldalán meg is tehettek. Akár játékosként keresel teamet, akár fordítva: itt jó helyen jársz. A nick mellett az MM rankot is megmutatja, itt egy rövid videó a használatáról:

Gaming-Teams

Nem csak CS:GO-ra használható, de arra különösen jó! Jelenleg közel 6000 csapat keres embert, és 15 000 játékos várja, hogy valaki rá írjon. Akik nemzetközi csapatban is játszanának, már regelhetnek is! Nyelv gyakorlásnak is tökéletes, és még fejlődni is fogsz!

Teamfind

Még több játékos és még több csapat, mint az előző oldalon, sőt itt már megjelennek a Coach-ok is! Az oldalon szerepek szerint keresik a playereket, jelentkezhetsz külön AWP-snek vagy irányítónak, ami neked tetszik!

Permateam

Még egy lépéssel följebb megyünk, itt már nem csak egy sima csapattárs keresőnél járunk, hanem kész csapatozási rendszerről. Külön felület külsősöknek a praccok megbeszéléséhez, külön felület csapattagoknak a belsős infókhoz, üzenetekhez. Emellett állítható órarend a gyakorlásokhoz, szóval tényleg elég komplex cucc!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva