League of Legends

Swain után Irelia kapja a következő VGU-t!

Cloud - Igrici Áron - 7 éve Címkék: Irelia, VGU,

A következő hős, aki sorban áll egy teljes átalakításra Irelia lesz, jelentette be a Riot az októberi közleményében.

Nem vagyunk teljesen biztosak abban, hogy Irelia az, aki feltétlenül igényel egy teljes reworköt, de ki vagyunk mi, hogy bíráljuk a Riot döntését. A fejlesztők biztosan érzik, hogy a nagy átszervezések mellett szükség lesz a harcos hölgy újragondolására, ugyanis a jelenlegi lehetőségei nem illenek túlságosan a játék jövőképébe.

Riot Reav3 továbbá azt is elmondta, már egy ideje dolgoznak egy frissítésen, ám végül úgy döntött a csapat, hogy nulláról kezdik!

“Egy hosszabb huzavona után jutottunk arra a döntésre, hogy a Swain utáni teljes VGU Ireliaé lesz. Már egy jó ideje előkelő helyen szerepelt a frissítésre várók listáján, ráadásul a játékosok is elő-elő vették a témát bizonyos fórumokon.”

A Rioter a karakter első nagy hibájának a háttér története, valamint a képességeinek szinergiáját hozta fel. Pontosabban azt, hogy nincs! Irelia tökéletes kontroll alatt tartja a pengéit, olyannyira, hogy hozzájuk sem kell érnie ahhoz, hogy használja őket. Nos, gyakorlatban ez nem igazán látszik, egyedül a végső képesség esetében tudjuk határozottan állítani, hogy érintés nélkül irányítja a pengéket. A jövőben a Riot szeretné, ha mindez megváltozna és a karakter tényleg azt nyújtsa játék közben, amit a története sugall.

“Rendbe kell raknunk a karakter képességeit, bele kell helyeznünk a hős tematikájába. Arról nem is beszélve, hogy az ultija röhejesen egyszerű a mai viszonyokhoz képest, ezen a területen biztosan nagy változásokra lehet majd számítani, utol kell érnie az újszerű karakterek végső képességeinek szintjét.”

Mivel a Swain VGU van most soron, így Irelia frissítése valószínűleg átcsúszik a következő év elejére. Ugyan láttunk már csodát, ám még Swainről sem tudni semmi specifikusat, neki is bőven kell még idő, nemhogy Irealiának. A Riot előszeretettel pakolgatja a VGU-kat új hősök közé, tehát a sorrend valószínűleg a következő lesz:

Egy új, innovatív mage, amit Yasuo tervezője készít, a Swain VGU, egy másik új hős, majd pedig az Irelia VGU.

Mit gondoltok, jó húzás a Riottól, hogy Irelia is teljes VGU-t kap?

Nyitókép: eune.leagueoflegends.com

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva