League of Legends

Swaint új irányba hajtja a Riot, ígéretesnek tűnik!

Cloud - Igrici Áron - 7 éve Címkék: Swain, VGU,

Az Evelynn rework él és virul, így a fejlesztők teljes erőbedobással dolgoznak Swain VGU-ján. Sok minden fog változni!

Megjelent az első “előzetes” Swain új formájáról, ráadásul a Riot még néhány gondolatot is megosztott a hivatalos októberi közleményében a reworkről, s úgy tűnik, megéri várni a VGU-ra!

Nemrég még csak pedzegették a fejlesztők, hogy Swain kap egy kis törődést, ám az Evelynn rework megjelenésével ez a mérföldkő egyre közelebb került. A karakter 2010 óta része a League of Legends világának, így nem csoda, hogy úgy döntött a Riot, ideje kezdeni vele valamit. Ez alatt a 7 év alatt a hős már volt a csúcson is, de jelenleg inkább a mélyben van, sajnos eljárt fölötte az idő.

Swain kedvelő tudják, hogy a karakter titulusa a “Mesteri Taktikus”. Nos, ha megnézzük, hogy a karakter mire is képes, szinte biztos, hogy senki sem találná mindezt ki. A képességei közel sem érzékeltetik egy stratéga kvalitásait, éppen ellenkezőleg! Egy AP tankról beszélünk, aki a csapatharcok kellős közepén áll, s lopja az életerőt másoktól, miközben felfogja az ütéseket. Mindezek miatt, a Riot belenyúl majd a hős hátterébe is, kivágják az ablakon a “Mesteri Taktikus” megnevezést.

“Most, hogy már jutottunk valamerre a frissítéssel, beszélhetünk a karakter új irányáról. Hosszas tanakodás után arra jutottunk, hogy a játékmenet szempontjából sokkal érdekesebb lenne egy sötét mágiát használó, kegyetlen uralkodóval játszani, mint egy sátorban heverésző stratégával. Swain Noxus vezetője, egy ilyen kemény és ambiciózus hely megkövetel egy s mást, ezeket pedig az új Swain birtokolni fogja. Egy olyan vezetőt terveztünk, aki nem a csatatér szélén vezeti a seregét, hanem a harctér kellős közepén pusztítja ellenfeleit, s ezzel motiválja katonáit.”

Egy képet is kaptunk a Riottól, amivel előrejelzik Swain új formáját. Sok mindent nem tudunk meg, de a részletekből így is ki tudunk olvasni egy-két dolgot. Például, hogy maradnak a hollók, viszont a bot úgy néz ki felszívódott! Legalábbis a karakter tartásából erre lehet következtetni… A ruházat is sötétebb és vészjóslóbb lett, mi tagadás tényleg hatásosabb így!

Még pontos információ nincs, hogy mikorra lehetne várni a VGU-t, valószínűsíthető, hogy a következő új karakter után érkezik majd, reméljük még idén!

Nektek tetszik az új irány?

Nyitókép: eune.leagueoflegends.com

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva