Counter Strike

Újabb mérföldkő: Többen játszanak a CS-vel, mint a Dota 2-vel?


Egy orrhossznyival, de megvan! Utólérte a CS a Dotát. Legalábbis egyetlen hónap erejéig biztosan

Szeptemberben jött el végre az a hónap, amikor többen játszottak a CS:GO-val, mint a Dota 2-vel. Ez azért nagy szó, mert a Dota 2 egyrészt ingyenes, másrészt pedig mindig a CS:GO előtt járt egy kevéssel.

A CS játékosbázisa az elmúlt hónapban 12 252 139 volt, ami pontosan 65 477 fővel jár a Dota 2 előtt. E mögött valószínűleg a kínai játékoshullám áll, ugyanis Kínában ingyenessé tették nemrég a CS:GO-t, ez pedig eléggé megnyomta a játékosbázist.

Ebben a hónapban viszont valószínűleg ismét visszaveszi a Dota a vezetést a CS:GO elől, ugyanis eléggé belehúztak a játékosok az elmúlt napokban. Persze az első helyen toronymagasan a PUBG trónol, ahol a fejlesztők még mindig csodálkoznak, hogy hogyan lehetnek ennyien, mivel ők a legvadabb álmaikban is 1-2 millió fős felhasználóbázisra tippeltek volna. Ennek ellenére pedig már naponta játszanak a játékkal ennyien.

Szóval a Dotát sikerült legyőzni, na de a PUBG még sokáig, de lehet örökre csak álom marad. Addig is mehet a CS:GO vs. Dota2 különverseny minden hónapban!

Borítókép

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva