Hearthstone

A Blizzard megint becsempészett pár új bugot, de már úton a javítás!


Nem sült el tökéletesen a legújabb Hearthstone patch, szegény Anduint is "nerfelték" véletlenül.

A frissítések célja elvileg az lenne, hogy javításokat és változtatásokat hozzanak, a Blizzard azonban mostanában szeret váratlan meglepetéseket is belecsempészni a patch-ekbe: a kedden érkezett update-be is kerültek sajnos ilyenek.

Sokan találkoztatok már bizonyára a “fehér kártyás” buggal, ami lényegében használhatatlanná tette a játékot. A megoldást azóta remélhetőleg mindenki hallotta, de ha valaki esetleg még nem, akkor álljon itt: csupán annyit kell tenned, hogy a Battle.net launcherben a játék beállításainál át kell állítanod a nyelvet amerikai angolra (English – US).

Amiről talán kevesebben hallottatok, az a Shadowreaper Anduinnal kapcsolatos probléma. Az új patch óta jelentősen lelassult a Hero Power frissülésének animációja, ami eléggé meg tudja nehezíteni a mozgalmasabb köröket – egy Lyra the Sunshard + Radiant Elemental kombó például jóval alacsonyabb hatásfokkal tud működni a lassulás miatt. Mondhatjuk úgy is, hogy véletlenül “nerfelték” a Priestet. A különbséget az alábbi videóban láthatjátok.

Ami jó hír, hogy a Blizzard jelezte: úton van a hotfix. Mike Donais vezető dizájner az éjszaka folyamán posztolta a Redditre, hogy hamarosan bekerül a gyors hibajavítás a játékba – igaz, úgy néz ki, hogy egyelőre csak az Anduinnal kapcsolatos probléma fog megszűnni.

Az arénával kapcsolatos változások és az új Warlock skin örömteli újdonságok, de legközelebb jó lenne, ha nem kapnánk melléjük extra ajándékokat, hiszen ez már sorozatban a második alkalom, hogy a Blizzardnak patch-elnie kell a patch-et…

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva