Counter Strike

Az év meglepetése: kb 4v5-ben nyerte meg a meccset a Na’Vi


Seized kispadra ülése után 1uke még nem állt készen a beugró szerepre, így a coach-nak kellett beugrani. 36 kör alatt 10-et lőtt, mégis nyertek.

Hiába volt már idén több meglepő 16:0 is, hiába esett ki a FaZe 0:3-al a Majorról és nem számít az sem, hogy az új FaZe még mapot sem veszít mostanában. Ez a 4v5 győzelem nálunk mindent felülmúl eddig!

Hihetetlen mérkőzés zajlott a szemünk láttára, nem is csak egy szempontból. Egyrészt s1mple már ezredjére is igazolta, egyedül is képes hátán cipelni a csapatot, ha kell. Másrészt a Na’Vi coach bemutatta, miért van jó helyen a csapat mögött, illetve egy ritkán látott gránát bug is előkerült.

De haladjunk szépen sorban, vegyük végig mi is történt!

Minden azzal kezdődött, hogy seized lelépett a Na’Vi kezdő ötöséből és kispadra ültette saját magát. A csapat ezután bejelentette, hogy rövidtávon a Spirit Academy játékosa, 1uke lesz az új ötödik. Hosszú távon pedig egyes források szerint electronic érkezik majd, de még nem most.

A probléma csak az, hogy egyelőre 1uke sem érkezett meg, a North elleni két mapon tehát a csapat edzőjének, Kane-nek kellett beugrani. A fanoknak már előre rossz hír volt, hogy kikerült egy fotó Kane profiljáról. Igen mi is utáljuk a monitoros fényképeket, de így került ki, ez van:

Forrás: Imgur

Az a Silver az nem túl erős! A probléma csak az, hogy a meccsen kiderült, a profi mezőny tagjaihoz képest tényleg ezen a szinten áll Kane:

Forrás: HLTV

36 kör alatt 10 frag? Ez kb olyan, mintha 4v5-ben játszottak volna s1mple-ék. Az ukrán csodagyerek egyébként megint odatette magát, végig stabil vol, és még a kritikus pillanatokban sem remegett meg!

Az első félidőt elbukta a Na’Vi, CT-ben csak 6 kört tudtak hozni. Aztán ők is betámadtak 9-et, kb 4v5-ben ugye. A hosszabbításban már magabiztosan hozta a köröket a Na’Vi, a legérdekesebb jelenetet egy gránát hiba okozta Edward főszereplésével:

Ezt a smoke hibát még sosem láttuk, elképzelni se tudjuk mi okozta – gamer.hu

Edward úgy dobta el a gránátot, hogy szinte mögé esett a gránát. Annyira hihetetlen volt az eset, hogy megállt és benézett maga mögé, mi történt. Egyelőre csak találgatások vannak az új smoke hiba kapcsán, senki nem tudja pontosan mi okozza a jelenséget. A dolog kapcsán természetesen megmozdult a közösség, mindenki próbálja megfejteni, mit láttunk.

Hihetetlen meccs volt, a North csak magát okolhatja, hogy nem csapott le az ingyen pontokra, amit egy több sebből vérző Na’Vi ellen kellett volna besöpörnie.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva